Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Forbes iesaka Apple atlaist Timu Kuku

Šodien vēlu vakarā Apple darīs zināmus savus kārtējā ceturkšņa finanšu rezultātus, un lielākā daļa analītiķu un ekspertu ir vienisprātis, ka tie nebūs patīkami ne kompānijai, ne tās investoriem. Tā Bloomberg eksperti ir pārliecināti, ka pirmo reizi pēdējo 10 gadu laikā, Apple ziņos par tīrās peļņas samazinājumu.

Un kaut vai tie būs tikai 2%, Apple gadījumā tas var būt lūzuma moments. Šajā sakarībā izdevuma Forbes amerikāņu redakcija iesaka kā risinājumu, Apple atlaist kompānijas vadītāju Timu Kuku. Jo kopš 2003. gada katru ceturksni, izņemot vienu, Apple peļņa pieaugusi kā minimums par 10%. Savukārt pēdējo četru mēnešu laikā, kompānijas akcijas ir nokritušās savā vērtībā par trešdaļu. Patīkami protams ir tas, ka Apple produkcija vēl arvien tiek pirkta, taču pamatā tirgus jau ir piesātināts līdz maksimumam, bet attīstības valstu tirgos cilvēki nav gatavi maksāt to cenu, kuru par saviem produktiem prasa Apple. Turklāt visur uz pēdām min konkurenti, Ķīnas un Korejas firmu veidolā. Tad no Forbes redakcija ir pārliecināta, ka pirmkārt pie visa vainojams Tims Kuks, kurš netiek galā ar saviem pienākumiem. Ka iespējamo nomaiņas variantu žurnālisti piedāvā Džonatanu Īvu, britu dizaineri, kurš strādājis pie daudzu Apple produktu izveides. Taču viņam visticamāk pietrūkst vajadzīgo iemaņu tieši biznesa laukā. Taču ņemot vērā faktu, ka visstiprākā Apple puse, vienmēr ir bijis tieši ierīču izskatās, varbūt ir vērts pamēģināt.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Mailo, Riči un citi mīluļi meklē jaunas mājas

Ar laikraksta Diena un portāla Diena.lv starpniecību ceram atrast šiem dzīvniekiem jaunas mājas un gādīgus saimniekus. Aplūko bildes galerijā - ja nu kāda ķepaiņa bilde tevi uzrunā un pavisam drīz ...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko