Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Gredzenu pavēlnieka ierindnieku slaktiņš

Ilgi gaidītais Electronic Arts jaunākais projekts, kas solīja vērienīgu turpinājumu neapšaubāmi iecienītajai, no vairākām action žanra un pāris reālā laika stratēģijas spēlēm sastāvošajai Gredzenu Pavēlnieka (The Lord of the Rings) sērijai. Ņemot vērā filmas popularitāti, šīs spēles automātiski tiek pieskaitītas bestselleru kategorijai.

Diemžēl šoreiz spēļu cienītāju cerības var tikt pieviltas. Spēles sižets, protams, ir tieši saistīts ar grāmatas un filmas notikumiem. Galvenā atšķirība no iepriekšējām ir izteikts varoņu trūkums, jo šoreiz, visticamāk, nāksies iejusties ierindas karavīra lomā. Šī daļa nav veidota kā piedzīvojums galvenajiem stāsta varoņiem, bet kā ierindas karavīru līdzdalība dižākajās cīņās. Tieši šī iemesla dēļ spēle vairāk ir orientēta daudzspēlētāju režīmam. Būs iespējams karot arī tumšo spēku pusē un iejusties orku lomās. Dažbrīd spēles process atgādina Half-Life: Counterstrike un Star Wars: Battlefront Gredzenu pavēlnieka pasaulē. Ir iespēja cīnīties, lai ieņemtu vairākus stratēģiskos punktus, pildītu uzdevumus. Kaujas laikā varēsiet mainīt arī cīnītāju klasi. Solo režīmā spēle ir diezgan vienveidīga un neveicina varoņu izaugsmi. Lai gan šur tur ir iespējama tikšanās arī ar galvenajiem varoņiem, lielākoties nāksies samierināties ar strēlnieka, skauta, maga un karavīra tēliem. Daudzspēlētāju vidē būs pieejami vairāki režīmi un darbības norises vietas. Skaidrs, ka šāda veida spēlēm ar laiku sāks piedāvāt arī papildinājumus un jaunus režīmus. Spēles vadība ir diezgan vienkārša, lai gan bieži nāksies veikt virkni taustiņu kombināciju, kas noteikti vieglāk būs izpildāmas ar spēļu pulti. Tie, kam šis žanrs ir tuvs, iespējams, izvēlēsies Xbox 360 vai Playstation 3 versiju. Spēles vizuālais noformējums ir ļoti pieticīgs salīdzinājumā ar mūsdienu grafisko tehnoloģiju iespējām, tādējādi tā neizskatās grandiozi, bet darbojas ļoti ātri. Skaidrs, ka šāds risinājums ir ļoti būtisks daudzspēlētāju režīmā, lai nodrošinātu maksimālu savstarpējo spēlētāju ātrdarbību tiešsaistē. Taču, visticamāk, liela daļa sērijas cienītāju būs vīlušies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

VĒRTĒJUMS

Vizuālais noformējums 6

Moderno vizuālo efektu izmantošana, vizuālo elementu iespējas, krāsu un dizaina noformējums

Skaņas pavadījums 8

Muzikālā pavadījuma noskaņa, daudzveidība un neuzbāzība, skaņas efektu kvalitāte

Ātrdarbība 9

Ielādes laiki, kopējā ātrdarbībā atbilstoši iestatījumiem, spēles darbības optimizācijas pakāpe

Spēles process 6,5

Sižetiskā līnija, notikumu daudzveidība, varoņi, darbības iespējas un spēlētāja rīcības brīvība

Intereses noturība 7,5

Atkārtotas spēlēšanas iespējas, papildu funkcijas un daudzspēlētāju režīms

Kopējais vērtējums 7

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Slavenākie krējuma liķieri

No visai plašā emulsijas liķieru klāsta šoreiz vairāk pastāstīšu par slavenākajiem krējuma liķieru zīmoliem. Tiem visiem vienojošais – tos sāka ražot salīdzinoši nesen, jo bija nepieciešamas a...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko