Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

HP papildina Pavilion klēpjdatoru sēriju ar HP Pavilion m6

HP prezentējis HP Pavilion m6 ar uzlabotu funkcionalitāti. HP Pavilion m6 piemīt sabalansēta mobilitāte, veiktspēja un izklaides iespējas mirdzošā, matēta sudraba krāsas alumīnija korpusā.

HP Pavilion m6 ir 39.6 cm (15.6”) LED augstas izšķirtspējas (HD) BrightView ekrāns, kas ievietots īpaši plānā korpusā. Beats Audio™ ar diviem skaļruņiem un sabvūferi nodrošina bagātīgu skaņu.

Matēta alumīnija HP Pavilion m6 baterija spēj darboties līdz astoņām stundām. Klēpjdatoram ir jaunākie Intel un AMD procesori, pēc izvēles arī izgaismota klaviatūra un atsevišķa grafikkarte īpaši resursprasīgu uzdevumu veikšanai.

HP Pavilion m6 ir iekļautas arī vairākas HP inovācijas - HP CoolSense tehnoloģija automātiski pielāgo veiktspējas un iekšējā ventilatora iestatījumus, lai dators kļūtu jūtami vēsāks, bet HP ProtectSmart bloķē cieto disku, lai pasargātu fotogrāfijas, mūziku un citus datus nejauša kritiena gadījumā. Izvēles programma HP SimplePass atceras paroles un nodrošina ērtu piekļuvi tiešsaistes profiliem ar pirksta piesitienu, bet HP TrueVision HD tīmekļkamera sniedz spilgtāku un skaidrāku HD attēlu.

Cenas un pieejamība

HP Pavilion m6 būs pieejams jūnija beigās par cenu, sākot ar € 649 (Ls 456).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mērces ar alkoholu

Šoreiz izmantošu rudens doto iespēju – piedāvāšu četras receptes mērcēm, kuru pagatavošanā lieti noderēs kāds alkoholiskais dzēriens. Karsējot alkohols iztvaikos, bet mērcē paliks raksturīgā garša, p...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko