Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

HP radījis jaunus drukas risinājumus

HP prezentējis jaunus HP Officejet Pro un HP LaserJet printerus, kā arī satura pārvaldības risinājumus. Tie izstrādāti, lai uzņēmumi un valsts pārvaldes institūcijas varētu samazināt izmaksas, palielināt efektivitāti un digitalizēt biroju. Jaunie modeļi ir šīs desmitgades lielākais jauninājums HP biznesa klases printeru klāstā, iezīmējot intelektuālā īpašuma integrāciju un inovācijas visa uzņēmumā.

HP Officejet Pro: ātrums, kvalitāte, uzticamība un izmaksu ietaupījums maziem un vidējiem uzņēmumiem

HP Officejet Pro X Series printeri un daudzfunkciju ierīces sniedz līdz divām reizēm lielāku drukas ātrumu un uz pusi mazākas drukas izmaksas, salīdzinot ar krāsu lāzerprinteriem šajā klasē. Jaunos Officejet Pro printerus papildina nākamās paaudzes tintes drukas HP PageWide tehnoloģija, kas nosaka jaunu standartu drukāšanai nelielos kolektīvos. Tā ļauj drukāt augstas kvalitātes dokumentus ar ātrumu līdz 70 lappusēm minūtē.

HP LaserJet un mākoņrisinājumi digitalizē biroju un vienkāršo pieeju datiem

Radot bezgala daudz informācijas dažādos uzņēmējdarbības posmos, ir nepieciešams veids kā sakārtot informācijas pieejas un pārvaldības procesus. HP LaserJet Enterprise flow MFP M525c un HP LaserJet Enterprise colour flow MFP M575 piedāvā augstākas veiktspējas dokumentu apstrādi un apmaiņu. Piemēram, augstākās klases skenēšanu ar divām galviņām, HP everypage tehnoloģiju, kas nodrošina lapu satveršanu pa vienai un datu ievadi ar ātrumu, kas palielina informācijas pāreju no papīra uz elektronisku formātu.

HP flow daudzfunkciju ierīcēs var integrēt satura pārvaldības risinājumus, kas balstīti uz Autonomy programmatūru. Savienojot HP drukas tehnoloģijas ar Autonomy risinājumiem, lietotājiem ir iespēja piekļūt un organizēt informāciju dokumentos, audio, video, e-pastos un mājaslapās. HP Flow CM Professional ir biznesa līmeņa satura pārvaldība ar augstas drošības risinājumiem, ko izmanto arī bankas, juridiskas firmas un biržas. Tās var apmeklēt no praktiski jebkuras vietas ar standarta pārlūkprogrammu. Mākonī bāzētie piedāvājumi palielina sadarbību un produktivitāti, viegli notverot, indeksējot, uzglabājot, meklējot, apskatot un drukājot dokumentus caur unikālu, lietotājam draudzīgu interfeisu.

HP Flow CM Enterprise ir uzņēmuma satura pārvaldības rīku kopa, kas sniedz tūlītēju piekļuvi svarīgai informācijai un ļauj integrēt, vienkāršot un automatizēt procesus, lai samazinātu darbības izmaksas, uzlabotu darbinieku produktivitāti.

Drukāšana birojā

Visu lielumu uzņēmumi var atrast veidus kā palielināt produktivitāti, vienlaikus samazinot drukas vides sarežģītību. HP piedāvā divus jaunus HP LaserJet Pro printerus, kā arī uzlabotus dokumentu darbplūsmas risinājumus kopā ar HP LaserJet Enterprise sērijas printeriem, kas uzlabos uzņēmumu produktivitāti. Mobiliem darbiniekiem HP sniedz plašāku pieeju drukai no mākonī bāzētām aplikācijām, ietverot Google Apps pastkastītes atbalstu caur HP ePrint Enterprise.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Mailo, Riči un citi mīluļi meklē jaunas mājas

Ar laikraksta Diena un portāla Diena.lv starpniecību ceram atrast šiem dzīvniekiem jaunas mājas un gādīgus saimniekus. Aplūko bildes galerijā - ja nu kāda ķepaiņa bilde tevi uzrunā un pavisam drīz ...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko