Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

IFA 2012 Kaspersky demonstrēs risinājumus mājas lietotājiem

Kaspersky Lab piedalīsies lielākajā starptautiskajā plaša patēriņa elektronikas izstrādē IFA, kas no 2012. gada 31. augusta līdz 5. septembrim notiks Berlīnē (iZone, 15.1. paviljons, 123. stends). Izstādē tiks parādīti uzņēmuma jaunākie izstrādājumi, tostarp vadošo drošības programmu Kaspersky Internet Security un Kaspersky Anti-Virus jaunākās versijas. Turklāt Kaspersky Lab speciālisti dalīsies ieteikumos par to, kā vislabāk aizsargāt savas «digitālās mājas».

Pašlaik gandrīz jebkuru ierīci no plaša patēriņa elektronikas līdz sadzīves tehnikai var pievienot internetam, tomēr šai priekšrocībai ir arī negatīvā puse: intelektiskās ierīces sarežģī mājas tīkla struktūru un izvirza lietotājam jaunus informācijas aizsardzības uzdevumus. Izstādē IFA 2012Kaspersky Labspeciālisti pastāstīs par šo uzdevumu risinājumiem un piedāvās vairākus praktiskus padomus «viedo» ierīču aizsardzībai.

«Sakarā ar tendenci pievienot datortīkliem plaša patēriņa ierīces kļūst arvien grūtāk panākt mājas lietotāju ITdrošību. Šādas plaša patēriņa elektronikas un datortehnoloģiju tuvināšanās trūkums ir intelektisko ierīču neaizsargātība pret uzbrukumiem,» paskaidroKaspersky Labvadošais antivīrusu eksperts Marko Preiss. «Mēs pastāstīsim izstādes apmeklētājiem par to, kādi mēdz būt mājas tīklu apdraudējumi un kas jādara, lai droši pasargātu sevi no interneta draudiem.»

30.augustā pulksten 12.00 preses pusdienās Marko Preiss detalizēti pastāstīs par mājas multivides tīklu iespējamajiem inficēšanas scenārijiem un to aizsardzības specifiku. Preses pusdienas «My Living Room 2013: Smart Security Tips for Smart Devices» notiks Langenbeka zālē, kas atrodas Berlīnes Starptautiskā kongresu centra (ICC Berlin) 1.stāvā, un norisināsies angļu valodā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mērces ar alkoholu

Šoreiz izmantošu rudens doto iespēju – piedāvāšu četras receptes mērcēm, kuru pagatavošanā lieti noderēs kāds alkoholiskais dzēriens. Karsējot alkohols iztvaikos, bet mērcē paliks raksturīgā garša, p...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko