Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Jauna datoru zīmola debija Latvijā

Packard Bell nav jauns vārds datoru jomā. Šos vienus no pasaulē pirmajiem darbam mājās paredzētajiem personālajiem datoriem, domājams, labi atceras vecākās paaudzes datorlietotāji. Packard Bell datori lietotājus vienmēr ir piesaistījuši to modernā izskata, jaunu tehnisko risinājumu, lieliskas cenas un iespēju dēļ.

Packard Bell Latvijā debitē ar viss vienā tipa EasyNote V sērijas klēpjdatoriem (15,6 collu (TV) un 17,3 collu (LV) modeļi), kā arī taupīgiem pircējiem paredzētiem EasyNote E sērijas klēpjdatoriem (14 collu (NE), 15,6 collu (TE) un 17,3 collu (LE) modeļi).

Datorsalonos pieejami arī jaunas paaudzes Packard Bell dot s 10,1 collas tīmekļdatori. Pirmā iepazīšanās ar Packard Bell produkciju iespējama, izmantojot 15,6 collu klēpjdatoru EasyNote TV. Tā lielā monitora dēļ ražotājs varējis iebūvēt datorā ērtu tastatūru ar visu rakstzīmju taustiņiem, kā arī daudzskārienu lauciņu (iespēja pietuvināt attēlus tāpat kā telefonā). LED monitora izšķirtspēja ir 1366 x 768 punkti – zemākā segmenta standarts.

Paša datora korpuss izrotāts ar tikko saskatāmu elegantu dekoru. Samēra lielais datora formāts ļauj tajā izmantot ari ietilpīgu 6 šūnu bateriju, kas nodrošina darbu ar to 4,5 stundas. Turklāt dators ir diezgan viegls – 2,6 kg. Ņemot vērā, ka tas ir budžeta klases modelis, ražotājs nav ekonomējis uz galveno sastāvdaļu rēķina un ievietojis datorā Intel Core i3- 2350M 2,3 GHz procesoru, 4 GB RAM, 500 GB cieto disku.

Savukārt nozīmīga priekšrocība šīs klases klēpjdatoram – EasyNote TV ir atsevišķa videokarte GeForce GT 620M ar 1 GB atmiņu. Kaut gan Intel ir strauji pilnveidojis savu procesora integrēto grafikas apakšsistēmu, tomēr atsevišķas, pat arī budžeta, Nvidia kartes iespējas ir ievērojami lielākas.

Tāpat var uzteikt arī pieslēgvietu daudzumu, jo bez ierastajām trim USB 2.0, VGA, tīkla, austiņu un mikrofona pieslēgvietām ir arī HDMI, kas daudzos gadījumos ļoti atvieglo lietotāja dzīvi. Datoram ir optisko disku rakstītājs, 1,2 megapikseļu interneta kamera un Wi-Fi.

Burti TV datora nosaukumā nenozīmē kādu īpašu saderību ar televizoriem. Lietojot bezvadu internetu, mēģinājām no datora parraidīt attēlu uz saderīgu televizoru, un viss brinišķīgi darbojās. Ipaša EasyNote TV, kā arī pārējo Packard Bell datoru ipašība ir speciāls sociālajiem tīkliem paredzēts taustiņš, kas atver programmu, kurā lietotājs var redzēt populārāko sociālo tīklu – Facebook, Twitter, Flickr, YouTube – jaunumus.

Ir iespēja arī filtrēt jaunumus un informāciju pēc cilvēkiem, bildēm un videoklipiem. Bez minētās programmas kopā ar datoru tiek piegādātas arī papildu programmas iekārtas, piemēram, Norton Internet Security aizsardzība, kas darbojas divus mēnešus, bezmaksas spēļu pakete, Evernote pierakstu sistēma, Skype ar 20% atlaidi kredītam. Tie, kuri vēlas apstrādāt fotogrāfijas un videoklipus, novērtēs iebūvētās Adobe Photoshop Elements un Premiere Elements iespējas. Visiem Packard Bell klēpjdatoriem tiek dota trīs gadu garantija.

INFORMĀCIJA: www.packardbell.com

Cena – Ls 400.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Mailo, Riči un citi mīluļi meklē jaunas mājas

Ar laikraksta Diena un portāla Diena.lv starpniecību ceram atrast šiem dzīvniekiem jaunas mājas un gādīgus saimniekus. Aplūko bildes galerijā - ja nu kāda ķepaiņa bilde tevi uzrunā un pavisam drīz ...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko