Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Jauna Logitech dokstacija ar modinātāju

Katram, kurš reiz to pamēģinājis, kļūst skaidrs, ka savu iPhone vai iPod visērtāk lādēt ar dokstacijas palīdzību – ierīcīte lādējas, bet mēs pa to laiku gana ērti varam klausīties tās muzikālo saturu. Ja vēl visā šajā pasākumā iebūvēts modinātājs, tad ar vienu šāvienu ir nošauti trīs zaķi. Logitech tieši tādu nupat ir pieteicis – S400i.

Lūk, ko ražotājs mums stāsta preses relīzē:

Logitech izziņo modinātāja sēdni iPod un iPhone

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) izziņojusiLogitech® modinātāja sēdni S400i iPod® un iPhone®. Ierīce ļauj jums iemigt un pamosties pie iemīļotākajām dziesmām, turklāt vienlaikus arī uzlādējot iPod/iPhone.

Logitech modinātāja sēdne S400i rada bagātu stereo skaņu un ļauj atskaņot mūziku no iPod, iPhone vai iebūvētā FM uztvērēja - klausāties, iemiegat un pamostaties ar FM radio, modinātāja signālu vai iemīļotāko dziesmu.

“Cilvēki vēlas klausīties mūziku savās mobilajās ierīcēs nezaudējot skaņas kvalitāti vai tērējot bateriju,” atzīst Logitech Baltijas mazumtirdzniecības vadītājs Eduards Zeps. “Logitech modinātāja sēdnei S400i ir noderīgas funkcijas un kompakta forma, kas iederēsies uz jebkura nakts skapīša. Ierīces daudzpusība - mūzikas atskaņotājs, radio, uzlādes vieta un modinātājs - padara to par nevainojamu piederumu iPod un iPhone lietotājiem.”

Modinātāja sēdnei S400i ir dubulta modinātāja iestatījumi un snaudas funkcija, tādejādi to var lietot divi cilvēki, kā arī pults, ar kuru to kontrolēt no gultas tālākā stūra. iPod/iPhonevarēsit uzlādēt pat tad, kad skaļruņi ir izslēgti. Logitech modinātāja sēdne S400i strādā ar visu paaudžu iPhone, iPod touch, iPod nano un 6.paaudzes iPod classic.

Cena un pieejamība

Sagaidāms, ka Logitech modinātāja sēdne S400i būs nopērkama jau oktobrī par Ls 70.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Receptes visam rudenim

Vienkārši ēdieni ar svētku garšu – ne tikai svētkiem, bet arī darba dienām.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko