Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Jaunajā Beetle automobilī pieejama Gada audiosistēma

Ģitāru un pastiprinātāju eksperta Fender vārds mūziķu vidū jau ilgu laiku ir bijis ļoti cienīts. Līdz ar Volkswagen Beetle pasaules pirmizrādi 2011. gada aprīlī, ASV audio zīmols pieteica sevi arī autonozarē – Fender inženieri speciāli Volkswagen izstrādāja audiosistēmu, kas, laižot tirdzniecībā modeli Beetle, nu būs pieejama visā pasaulē. Amerikas patērētāju portāls CNET.com nosauca Beetle augstas kvalitātes Fender audiosistēmu par 2011. gada „Labāk skanošo audiosistēmu”.

„Par šā gada uzvarētāju šo kvalitatīvo produktu padarīja sistēmas izcilā skaņa un lieliskā cena,” mājaslapā skaidroja CNET redaktors. Apbalvojumu ieguvusī Fender audiosistēma Beetle automobilī klientiem ir pieejama par 650 EUR.

Beetle Fender audiosistēmas pamatā ir 10 kanālu pastiprinātājs ar 400 vatu jaudu. Bagātīgu un precīzu skaņu rada četri augstfrekvences skaļruņi ar neodīma magnētiem un modernākajiem auduma kupoliem, divi zemfrekvences skaļruņi ar duāliem balss tinumiem un divi zemfrekvences skaļruņi ar vienu balss tinumu. Un kā glazūra uz kūkas – audiosistēmai ir sabvūfers ar duālu balss tinumu – tas telpu taupošā veidā ievietots kastē bagāžas nodalījumā.

Klienti, kas automobilī Beetle izvēlēsies premium kvalitātes Fender audiosistēmu, iegūs arī salona apgaismojumu ar trīs krāsu regulēšanas iespēju. Papildu hromētie ietvari ap skaļruņiem ir tikpat pievilcīgi, cik izsmalcinātie Fender logo ārējo atpakaļskata spoguļu stiprinājuma vietās un uz basu skaļruņa kastes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Receptes visam rudenim

Vienkārši ēdieni ar svētku garšu – ne tikai svētkiem, bet arī darba dienām.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko