Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Jevgeņijs Kasperskis uzstāsies Pasaules ekonomikas forumā Davosā

Kaspersky Lab ģenerāldirektors Jevgeņijs Kasperskis piedalīsies gadskārtējā Pasaules ekonomikas foruma Davosā (Šveicē) sanāksmē. Sesijas «Noturības pret kiberdraudiem nodrošināšana» ietvaros Jevgeņijs Kasperskis dalīsies domās par kiberdraudiem, kas pakļauj briesmām mūsdienu realitāti, un pastāstīs par to, kādas sekas tas var izraisīt.

Kopā ar Eiropas Komisijas viceprezidenti un telesakaru komisāri Nīliju Krūsu (Neelie Kroes),MasterCarddirektoru padomes priekšsēdētāju Ričardu Heitorntveitu (Richard Haythornthwaite) un BT grupas ģenerāldirektoru Ianu Livingstonu (Ian Livingston) Jevgeņijs Kasperskis pārrunās kiberuzbrukumu novēršanas jautājumus, kā arī iespējamos pasākumus un normas, kas var palīdzēt uzņēmumiem un valsts iestādēm cīņā ar kiberdraudiem.

Būdams Pasaules ekonomikas foruma Globālās programmas padomes, kas nodarbojas ar interneta nākotnes jautājumiem, loceklis, kā arī viens no pirmajiem, kurš parakstījis kibertelpas ilgtspējības nodrošināšanas iniciatīvu, Jevgeņijs Kasperskis aicina uzņēmējdarbības līderus un politiķus pievērst uzmanību arvien pieaugošajam IT apdraudējumu skaitam. Kiberuzbrukumi ir kļuvuši par nopietnu problēmu lielākajai daļai organizāciju visā pasaulē, padarot kibertelpas ilgtspējības nodrošināšanu par sevišķi svarīgu uzdevumu gan valstu, gan starptautiskajā līmenī.

«Tikšanās ikgadējā Pasaules ekonomikas forumā Davosā ir nesalīdzināms pasaules mēroga notikums,» saka Jevgeņijs Kasperskis. «Šis forums īpaši izceļas ar savu unikālo auditoriju un atmosfēru: pasaules uzņēmējdarbības līderiem un ievērojamiem politiķiem ir iespēja brīvi apmainīties domām, tikties neitrālos apstākļos, apspriest problēmas ar kolēģiem. Turklāt tikšanās Davosā pulcina tos, kuri saprot, ka kiberdraudi ir vispasaules problēma, kas jārisina kopīgiem spēkiem.»

Apaļā galda tikšanās ar Jevgeņija Kasperska piedalīšanos notiks 24.janvārī no pulksten 14.45 līdz 15.45 Kongresu centrā Davosā un būs atvērta presei.

Par Pasaules ekonomikas forumu

Pasaules ekonomikas forums ir starptautiska nevalstiska organizācija, kuras mērķis ir uzlabot stāvokli pasaulē, spilgtiem starptautiskās sabiedrības uzņēmējdarbības, politikas un zinātnes aprindu pārstāvjiem sadarbībā risinot pasaules, reģionālos un nozaru ekonomiskās attīstības un sociālā progresa jautājumus. Forums ir 1971.gadā izveidota nekomerciāla organizācija ar galveno mītni Ženēvā (Šveicē), kas neaizstāv atsevišķu politiķu, partiju un valstu intereses.

ParKaspersky Lab

Kaspersky Labir pasaulē lielākais privātuzņēmums, kas specializējies IT drošības programmu izstrādes jomā. Uzņēmums ir viens no četriem vadošajiemEndpoint Securityklases aizsardzības sistēmu ražotājiem pasaulē.* Jau vairāk nekā piecpadsmit gaduKaspersky Labpiedāvā efektīvus aizsardzības izstrādājumus mājas lietotājiem, maziem un vidējiem uzņēmumiem un lielām korporācijām. Uzņēmuma panākumu pamatā ir novatoriska pieeja informācijas aizsardzības nodrošināšanai.Kaspersky Labtehnoloģijas un izstrādājumi aizsargā vairāk nekā 300miljonus lietotāju gandrīz 200valstīs un teritorijās visā pasaulē.

*Uzņēmums ieņem ceturto vietu tirgus izpētes aģentūras IDC vērtējuma sarakstā «Piegādātāju ieņēmumi noEndpoint Securityklases izstrādājumu pārdošanas» (Worldwide Endpoint Security Revenue by Vendor) par 2011.gadu. Saraksts ir iekļauts IDC pārskatā «PasaulesEndpoint Securityklases izstrādājumu tirgus attīstības tendenču prognoze 2012.–2016.gadam un piegādātāju tirgus daļa 2011.gadā» (Worldwide Endpoint Security 2012–2016 Forecast and 2011 Vendor Shares), kas publicēts 2012.gada jūlijā (IDC #235930. Saraksts sastādīts, pamatojoties uz ziņām par ieņēmumiem noEndpoint Securityklases izstrādājumu pārdošanas 2011.gadā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Mailo, Riči un citi mīluļi meklē jaunas mājas

Ar laikraksta Diena un portāla Diena.lv starpniecību ceram atrast šiem dzīvniekiem jaunas mājas un gādīgus saimniekus. Aplūko bildes galerijā - ja nu kāda ķepaiņa bilde tevi uzrunā un pavisam drīz ...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko