Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Kā aizsargāt uzņēmumu mobilitātes laikmetā? Kaspersky Lab pastāstīs Mobile World Congress 2013

Kaspersky Lab gatavojas iepazīstināt ar saviem jaunumiem mobilo ierīču aizsardzības jomā lielākajā starptautiskajā mobilo tehnoloģiju izstādē Mobile World Congress 2013, kas no 25. līdz 28. februārim notiks Barselonā.

Par galveno notikumu kļūs jaunā korporatīvā risinājuma viedtālruņu un planšetdatoru aizsardzībai un pārvaldībaiKaspersky Securitymobilajām ierīcēm prezentācija. Organizāciju darbinieku plašā nepietiekami aizsargātu mobilo ierīču izmantošana padara uzņēmumu informāciju par ļaundariem viegli ieejamu laupījumu un rada papildu drošības riskus.Kaspersky Labrisinājums ļauj nodrošināt uzticamu mobilo piekļuvi uzņēmuma tīklam, tostarp no darbinieku personiskajām ierīcēm, un aizsargāt uzņēmējdarbībai izšķiroši svarīgu informāciju pat tad, ja ierīce ir nozaudēta vai nozagta.

Papildus tam uzņēmums iepazīstinās ar mājas lietotāju viedtālruņu un planšetdatoru aizsardzībai domāto risinājumuKaspersky Mobile SecurityunKaspersky Tablet Securityatjauninātajām versijām, kurās ietvertas vairākas jaunas un uzlabotas funkcijas.

Jauno risinājumu oficiālā prezentācija notiks preses konferencē «Korporatīvā drošība mobilitātes laikmetā» (Corporate security in the mobile age) 26.februārī pulksten 12.30 zālē СС1 1.2. PasākumāKaspersky Labeksperti kopā ar neatkarīgajiem tirgus analītiķiem sniegs pārskatu par pašreizējiem korporatīvo mobilo ierīču apdraudējumiem un pieejām to aizsardzībai.

TurklātKaspersky Labaicina visusMobile World Congressdalībniekus apmeklēt savu stendu (F43 zālē 8.1), kur varēs iepazīties ar jaunajiem risinājumiem, kā arī saņemt uzņēmuma speciālistu konsultācijas. Plašāka informācija parMobile World Congress 2013ir pieejama izstādes oficiālajā mājaslapāwww.mobileworldcongress.com.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Mailo, Riči un citi mīluļi meklē jaunas mājas

Ar laikraksta Diena un portāla Diena.lv starpniecību ceram atrast šiem dzīvniekiem jaunas mājas un gādīgus saimniekus. Aplūko bildes galerijā - ja nu kāda ķepaiņa bilde tevi uzrunā un pavisam drīz ...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko