Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Kaspersky Lab paplašina sadarbību ar Ferrari

Kaspersky Lab informē par sadarbības paplašināšanu ar Scuderia Ferrari. Formula 1 2011. gada sezonas Grand Prix finālsacensībās Sanpaulu uzņēmums paziņoja par jauna divu gadu līguma parakstīšanu ar leģendāro sacīkšu komandu.

Saskaņā ar jaunajiem sadarbības noteikumiem Kaspersky Lab logotips trīsreiz biežāk parādīsies visās Formula 1 2012. un 2013. gada sezonas sacīkstēs: tagad tas atradīsies ne vien Ferrari spēkratu priekšgala plūsmvirža vidū, bet arī sānos. Bez tam logotips būs uzšūts uz Scuderia Ferrari pilotu kombinezoniem un komandas uniformas. Šāda sadarbības partnerattiecību paplašināšana tiek īstenota zīmola Kaspersky Lab globālās attīstības stratēģijas ietvaros.

«Mēs ar prieku turpinām sadarbību ar Scuderia Ferrari. Mūsu uzņēmumiem ir daudz kopīgu vērtību: mēs sev izvirzām augstus mērķus un nekad neapstājamies pie sasniegtā,» sacīja Kaspersky Lab ģenerāldirektors Jevgeņijs Kasperskis. «Mūsu sasniegumu pamatā ir jaunāko tehnoloģiju izmantošana, ekspertu zināšanu piemērošana un pastāvīga novatoriska attīstība, kas rezultātā ļauj radīt labākos izstrādājumus savā klasē gan kvalitātes, gan drošuma ziņā. Kaspersky Lab jau 14gadus cīnās ar kibernoziedzību, pastāvīgi novērojot tās visjaunākās tendences, tāpēc ātruma jēdziens mums ir labi pazīstams. Un tas patiešām ir lieliski, ka mēs traucamies uz priekšu ar Scuderia Ferrari spēkratiem Formula 1 sacīkstēs.»

Kaspersky Lab pirmo reizi iezīmēja savu klātbūtni autosacīkšu pasaulē 2010.gada maijā Spānijas Grand Prix izcīņā Barselonā. Sadarbības pirmajā posmā uzņēmums kļuva par komandas AFCorse galveno sponsoru Lemānas sērijas sacensībās, tajā paša laikā iegūstot komandas Scuderia Ferrari oficiālā piegādātāja statusu. Sešus mēnešus vēlāk Kaspersky Lab kļuva par komandas oficiālo sponsoru un uzņēmuma logotips parādījās uz Scuderia sacīkšu automobiļiem Formula1 sacensībās, vienlaikus paliekot arī uz modeļiem 458 Italia GT2, kas piedalās Lemānas sērijas čempionātā.

Ļoti nozīmīgs solis partnerattiecību attīstībā bija 2011.gada martā parakstītais divpusējais licences līgums par kopīga zīmola izstrādājuma izlaišanu– Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition. Šajā drošības risinājumā ar stilizētu lietotāja saskarni un sacīkšu simulatoru Ferrari Virtual Academy ir apvienotas Kaspersky Lab progresīvās antivīrusu tehnoloģijas un Scuderia Ferrari pasaulslavenais tēls.

Bez tam Kaspersky Lab ierosināja Scuderia Ferrari dalību Moscow City Racing. 2011.gada jūlijā pasaulslavenā Formula1 komanda pirmo reizi ieradās Krievijā, lai pie Maskavas kremļa sienām veiktu paraugdemostrējumus tradicionālo sacīkšu svētku ietvaros.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 23.10.2024

To, ka pāroties var ar jebkāda izskata un krāsas īpatni, vislabāk izpratušas zeķes.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko