Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Kaspersky Lab un Scuderia Ferrari sāk jauno sacīkšu sezonu

Kaspersky Lab sadarbībā ar komandu Scuderia Ferrari informē par savu dalību jaunās sezonas Formula 1 sacīkstēs. Trešajā februārī leģendārā itāliešu komanda stādīja priekšā savus 2012. gada sezonas jaunos spēkratus ar Kaspersky Lab logotipiem, kas izvietoti priekšgala plūsmvirža vidū un abās pusēs. Jaunie superauto ar Kaspersky Lab simboliku pirmo reizi sacentās Austrālijas Grand Prix Melburnā 18. martā.

«Mēs esam Formula1 pasaulē, un tas ir lieliski! Mūsu partnerība ar komandu Scuderia Ferrari joprojām ir ļoti veiksmīga un turpina iedvesmot, jo mēs sadarbojamies ar uzņēmumu, kas pilnībā atbalsta mūsu vērtības: uzticību kvalitātes tradīcijām un tiekšanos pēc izcilības un jauninājumiem. Jaunajā sezonā mēs ar prieku turēsim īkšķus par Scuderia Ferrari un uzlabotajiem superauto ar mūsu logotipu,» sacīja Kaspersky Lab ģenerāldirektors Jevgeņijs Kasperskis.

Kaspersky Lab sadarbība ar Ferrari aizsākās 2010.gada maijā Spānijas Grand Prix Barselonā. Partnerības pirmajā posmā uzņēmums kļuva par komandas AF Corse galveno sponsoru Lemānas sērijas sacensībās, tajā paša laikā iegūstot komandas Scuderia Ferrari oficiālā piegādātāja statusu. Sešus mēnešus vēlāk Kaspersky Lab paziņoja par oficiālu sponsorēšanas atbalstu pasaulslavenajai komandai nākamajos divos gados un uzņēmuma logotips parādījās uz Scuderia sacīkšu automobiļiem Formula1 sacensībās, vienlaikus paliekot arī uz modeļiem 458 Italia GT2, kas piedalās Lemānas sērijas čempionātā.

Bez tam uzņēmumi ir laiduši klajā kopīgu aizsardzības risinājumu – Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition, kurā Kaspersky Lab progresīvās antivīrusu tehnoloģijas ir apvienotas ar visā pasaulē pazīstamo Scuderia Ferrari tēlu. Leģendārās komandas stilā noformētais izstrādājums ietver sacīkšu simulatoru Ferrari Virtual Academy, kas ļauj ikvienam lietotājam iejusties komandas Scuderia Ferrari Formula1 spēkratu pilota ādā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 23.10.2024

To, ka pāroties var ar jebkāda izskata un krāsas īpatni, vislabāk izpratušas zeķes.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko