Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Kodolkara sekas ASV drupās

Tas brīdis ir klāt! Beidzot šā gada viens no visgaidītākajiem projektiem ir nonācis pie lielāko spēļu platformu īpašniekiem. Radīdams neaprakstāmu ažiotāžu un sajūsmu virtuālās izklaides medijos, Fallout 3 turpina sen iesākto stāstu par cilvēces bruņošanās un pašiznīcināšanās sekām, kas noved pie interesantiem notikumiem ārpus bumbu patversmes bunkuriem.

Visas Fallout sērijas neaprakstāmais šarms sākās 1997. gadā, kad toreizējie izstrādātāji Black Isle Studios radīja īstu revolūciju RPG žanrā. Šodien sēriju turpina Bethesda Softworks, kas atbilstoši mūsdienu prasībām spēli ir veidojis 3D vidē un pamatā no pirmās personas skatījuma. Idejiski jaunie izstrādātāji neko nav sabojājuši, tikai uzlabojuši. Visi klasisko (pirmo) daļu cienītāji nebūs vīlušies, jo spēles process perfekti saglabājis neatkārtojamo specifiku. Jau no spēles ievada sekundēm ir skaidrs, ka esam izdarījuši pareizo izvēli. Spēles cienītājiem tiek piedāvāta unikāla rīcības un izvēles brīvība, ko ierobežo vien ASV pilsētu drupas, kas neļaus pārvietoties "pa taisno". Šis ir tas gadījums, kad stipri vien ir jāapsver gan sava varoņa izaugsmes virzieni, gan atbildes un attieksme pret citiem. Šo raksturojošo elementu komplektam pievienojas arī apkārtējās vides ietekme un arsenāla nolietojums. Faktiski šis ir gadījums, kad virtuālajā pasaulē mēģināts simulēt reālas vides apstākļus. Atšķirībā no šā gada grandiozajiem vizuālo tehnoloģiju projektiem Far Cry 2 un Call of Duty: World at War Fallout 3 nevar padižoties ar fantastisku zāles stiebru šūpošanos norietošo saules staru gaismā. Ņemot vērā Fallout 3 sižetisko specifiku, šūpojošie un mirdzošie zāles stiebri noteikti nav prioritārākais kritērijs spēles kvalitātei. Šīs spēles galvenais trumpis ir bezgalīgo iespēju un neatkārtojamo izvēļu pasaule, ar ko divi iepriekš minētie projekti nevar lepoties. Prognozējam, ka Fallout 3 noteikti lielākajos virtuālās izklaides medijos šogad ieņems gada spēles statusu, un noteikti iesakām arī jums nodrošināties pret garlaicību drēgnajos ziemas vakaros. ***vērtējumsVizuālais noformējums 9,5 Moderno vizuālo efektu izmantošana, vizuālo elementu iespējas, krāsu un dizaina noformējumsSkaņas pavadījums 9 Muzikālā pavadījuma noskaņa, daudzveidība un neuzbāzība, skaņas efektu kvalitāteĀtrdarbība 9 Ielādes laiki, kopējā ātrdarbībā atbilstoši iestatījumiem, spēles darbības optimizācijas pakāpeSpēles process 10 Sižetiskā līnija, notikumu daudzveidība, varoņi, darbības iespējas un spēlētāja rīcības brīvībaIntereses noturība 10 Atkārtotas spēlēšanas iespējas, papildu funkcijas un daudzspēlētāju režīms Kopējais vērtējums 9,5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 4.10.2024.

Alkoholiķu kompānija daudzdzīvokļu mājas pagalmā izskatījās tā, it kā viens no viņiem būtu aizgājis pakaļ futbolbumbai un viņi viņu gaidītu 30 gadus.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko