Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Latvijā izstrādāta unikāla bezmaksas laika plānošanas mobilā aplikācija „LocBuzz”

SIA „DPA”, viens no lielākajiem Latvijas IT nozares uzņēmumiem, izstrādājis Android ierīcēm paredzētu laika plānošanas mobilo aplikāciju „LocBuzz”, kas atgādinās par svarīgu tikšanos un plānoto notikumu, lai lietotājs paspētu nokļūt līdz tikšanās vietai laikā.

Juris Vilders, SIA „DPA” vadītājs un īpašnieks: „Aplikācija „Locbuzz” izstrādāta, apvienojot inovāciju procesu un „DPA” ilggadējo pieredzi, kas gūta lielu biznesa aplikāciju un risinājumu izstrādē. Šī aplikācija ir orientēta uz sociāli aktīviem un tehnoloģijās izglītotiem cilvēkiem, kuri ikdienas gaitu plānošanā izmanto mobilo tehnoloģiju priekšrocības. Tā parūpēsies, lai jūs saņemtu atgādinājumu tik ilgu laika posmu pirms notikuma, cik patiesībā ir nepieciešams, lai nokļūtu līdz noteiktajai tikšanās vietai.”

Atšķirībā no kalendāra aplikācijām, „LocBuzz” dod iespēju tās lietotājam vienmēr paļauties, ka atgādinājumu par tikšanos saņems laicīgi. Aplikācija, periodiski nosakot lietotāja pašreizējo atrašanās vietu, automātiski aprēķinās laiku, kas nepieciešams, lai nokļūtu līdz ieplānotās tikšanās vietai. Brīdī, kad būs pienācis laiks doties ceļā, „LocBuzz” par to brīdinās.

Aplikācijā izmantotās tehnoloģijas ļauj aprēķināt laiku, kas nepieciešams, lai nokļūtu galamērķī gan pārvietojoties ar automašīnu, gan dodoties kājām, tādējādi dodot iespēju izvēlēties atbilstošo pārvietošanās veidu katram no kalendārā reģistrētajiem notikumiem.

„LocBuzz” ir savietojams ar populārākajiem kalendāra risinājumiem, (Samsung SPlaner, Microsoft Exchange, Google Calendar, u.c.), līdz ar to lietotājam nav jāatsakās no pašreizējā rīka vai pakalpojumu sniedzēja, ar kura palīdzību plāno laiku. Ja vien informācija par ieplānotu tikšanos vai notikumu atrodas mobilajā ierīcē, un ir norādīta tikšanās vieta, „LocBuzz” lietotājs par to laicīgi saņems atgādinājumu.

Piedevām, nav jānorāda precīza tikšanās vietas adrese - plānošanas procesam pietiks, ja tiks norādīts uzņēmuma nosaukums, kura telpās plānota tikšanās, restorāna vai biroja centra nosaukums. „LocBuzz” to automātiski atpazīs vai arī, piedāvājot dažādus izvēles variantus, aicinās norādīt vietu, kas visprecīzāk atbilst tai, kurā plānota tikšanās. Vēlāk, plānojot citu tikšanos šajā pašā atrašanās vietā, atkārtoti adrese jāprecizē nebūs, jo „LocBuzz” to būs jau iegaumējis un atpazīs automātiski.

LocBuzz aplikācija bez maksas ir lejupielādējama Google Play veikalā (Lejupielāde). Aplikācijas mājas lapa: http://www.locbuzz.com.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Mailo, Riči un citi mīluļi meklē jaunas mājas

Ar laikraksta Diena un portāla Diena.lv starpniecību ceram atrast šiem dzīvniekiem jaunas mājas un gādīgus saimniekus. Aplūko bildes galerijā - ja nu kāda ķepaiņa bilde tevi uzrunā un pavisam drīz ...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko