Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Lenovo gatavo savu klēpjdatora/planšetes versiju IdeaPad Yoga ar Intel un nVidia procesoriem

Kļuvis zināms, ka kompānija Lenovo gatavo sava šī gada sākumā prezentētā portatīvā datora IdeaPad Yoga divas versijas, kuras abas strādās ar Windows 8 operētājsistēmu. Jaunās iekārtas būtiskākā iezīme ir atlokāmais skārienjūtīgais ekrāns, kurš ļaus šo iekrātu pārveidot no klēpjdatora par planšetdatoru.

Datora ekrāna izšķirtspēja ir 1600 x 900, diagonāles izmērs 13,1 colla, un ekrāns atbalsta arī skārienjūtīgo vadību ar pieskārienu desmit punktos vienlaicīgi. Lenovo gatavojas laist klajā uzreiz divas IdeaPad Yoga versija, no kurām vien būs ar Intel Core platformu un darbosies ar Windows 8 vai Windows 8 Pro operētājsistēmu. Otra versija būs ar nVidia Tegra platformu, un to darbinās Windows RT operētājsistēmas versija. Turklāt Tegra versija autonomā režīmā ar vienu uzlādi varēs darboties aptuveni divas reizes ilgāk kā Intel variants. Operatīvās atmiņas apjoms šim datoram būs 8 GB, bet cietais disks būs 256 GB SSD. Datora korpusa biezums būs 16,9 mm, svars 1,47 kilogrami, bet cena sāksies ar $1200. Tirdzniecībā Lenovo IdeaPad Yoga parādīsies oktobra mēneša beigās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Mailo, Riči un citi mīluļi meklē jaunas mājas

Ar laikraksta Diena un portāla Diena.lv starpniecību ceram atrast šiem dzīvniekiem jaunas mājas un gādīgus saimniekus. Aplūko bildes galerijā - ja nu kāda ķepaiņa bilde tevi uzrunā un pavisam drīz ...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko