Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

LG CINEMA 3D Smart TV televizors saņem atzinību par ilgtspējību

LG Electronics (LG) paziņojis, ka LG CINEMA 3D Smart TV (modelis: 55LA6900) ieguvis Vides produkta deklarācijas (Environment Product Declaration – EPD) sertifikātu, ko izsniedz tehnoloģiju testēšanas uzņēmums UL (Underwriters Laboratories, Inc.). Papildus, televizors saņēmis arī Ilgtspējīgā produkta sertifikātu (Sustainable Product Certification – SPC). Starptautiski atzītais tehnoloģiju testēšanas uzņēmums UL sertificē ražotājus, kuru produkti stingri atbilst produktu kritērijiem par iedarbību uz vidi un ilgtspējību.

“LG lepojas, ka UL novērtējis mūsu ieguldīto darbu, izstrādājot un ražojot ilgtspējīgus produktus," sacīja LG Electronics Home Entertainment prezidents un izpilddirektors Havis Kvons (Havis Kwon). “LA6900 televizors ietver sevī mūsu vēlēšanos un apņēmību radīt tādus produktus, kuri ne vien aizsargā vidi, bet arī patērētāja veselību.”

EPD deklarācija ir ražotāja izdots ziņojums par produkta ietekmi uz vidi visā tā kalpošanas cikla laikā. Novērtējumā ir aplūkota izejmateriālu ieguve un piegāde, ražošanas process, kā arī pārvadāšanas metodes un materiāli. EPD ziņo arī par produkta un tā detaļu otrreizējās pārstrādes iespējām.

UL piešķīris LG 55 collu un 47 collu CINEMA 3D Smart TV televizoriem (modelis: LA6900) SPC zelta sertifikātu. Turklāt, abi produkti tiek ražoti izmantojot drošākus un mazāk toksiskas vielas saturošus materiālus un ražošanas procesus. SPC paredz, ka produktam ir jāatbilst stingriem vides aizsardzības standartiem, kurus nosaka izmantojot ASV Vides aizsardzības aģentūras Elektronisko preču vides novērtējuma rīku (U.S. Environmental Protection Agency’s Electronics Product Environmental Assessment Tool – EPEAT). Šie standarti ir attiecināmi uz vairākām kategorijām, tostarp, energoefektivitāti, atteikšanos no toksisko vielu izmantošanas, atkārtotu izmantojamību, iepakojumu un ražotāja centieniem uzlabot produktu ilgtspējību.

UL elektropreču drošības sertifikāts un produktu kvalitātes apliecinājumi tiek atzīti un cienīti visā pasaulē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Mailo, Riči un citi mīluļi meklē jaunas mājas

Ar laikraksta Diena un portāla Diena.lv starpniecību ceram atrast šiem dzīvniekiem jaunas mājas un gādīgus saimniekus. Aplūko bildes galerijā - ja nu kāda ķepaiņa bilde tevi uzrunā un pavisam drīz ...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko