Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

LG Electronics saņem 15 CES 2014 Inovāciju balvas

LG Electronics saņēmis 15 prestižās CES 2014 Inovāciju balvas, tostarp arī apbalvojumu “Labākā Inovācija” video displeju kategorijā par jauno 77-collu ieliekto Ultra HD OLED televizoru.

LG mājas elektronikas iekārtas, mobilie tālruņi un sadzīves tehnikas produkti saņēmuši apbalvojumus kopumā desmit kategorijās: Video displeji, Ekoloģiskais dizains un ilgtspējīgas tehnoloģijas, Digitālā attēlveidošana, Programmatūra un mobilās aplikācijas, Mājas audio/ vizuālās iekārtas, Datoru ierīces, Datoru aparatūra un sastāvdaļas, Vides ilgtspējība, Bezvadu telefoni un Sadzīves tehnika.

77-colu ieliektais Ultra HD OLED televizors ir apliecinājums LG mērķim saglabāt līderpozīcijas premium televizoru kategorijā. Īpaši plāna LG OLED televizora bezgalīgā kontrastu skala savienojumā ar Ulta HD tehnoloģiju sniedz četras reizes labāku izšķirtspēju, iezīmējot jaunas ēras sākumu mājas izklaides jomā. Lielais IMAX veida ekrāna izliekums nodrošina daudz pilnīgāku skata lauku nekā standarta platekrāna televizoriem. Pēc parādīšanās tirdzniecībā ASV 2014. gadā tas sekos godalgotajam 55 collu ieliektam OLED TV modelim, kas Latvijā būs pieejams jau šī mēneša beigās.

Sadzīves tehnikas kategorijā, LG Electronics saņēmis apbalvojumu par jaunu dubulto cepeškrāsni ar EasyClean tehnoloģiju (modelis: LDE3037ST) un lielas ietilpības  TurboWash veļas mašīnu ar augšējo ielādi (modelis: WM8000HVA). Jaunā EasyClean cepeškrāsnu līnija piedāva vairākas jaunās ēdienu pagatavošanas iespējas, ka arī samazina  tīrīšanas laiku no stundām līdz minūtem, bez lielas temperatūras un ķīmisko vielu izmantošanas. LG veļas mazgājamajai mašīnai ir vislielākā ietilpība – 5,2 kubikpēdas, tādēļ tajā ir iespējams mazgāt vairāk veļas (arī lielu un apjomīgu) mazākā skaitā piegājienu, tādējādi taupot laiku, naudu un elektroenerģiju. Mašīna ietver arī novatorisko LG tehnoloģiju TurboWash, kas ļauj saīsināt veļas mazgāšanas laiku par 20 minūtēm (pat vienlaikus mazgājot lielu daudzumu veļas) un nodrošina nevainojamu tīrību.

Bezvadu tālruņu kategorijā LG saņēma CES inovāciju balvu par jauno LG viedtālruni G2. LG G2 viedtālrunim ir novatoriskais Rear-Key dizains ērtai un praktiskai lietošanai un 5,2 collu Full HD displejs. LG G2 ir aprīkots ar Qualcomm Snapdragon 800 procesoru, kas ļauj ātri veikt vairākas darbības vienlaikus, un dažādām intuitīvām funkcijām, tai skaitā Answer Me un KnockON, tādējādi kļūstot par lielisku sabiedroto gan darbā, gan izklaidē. LG G2 13 megapikseļu kamera ar optisko attēla stabilizēšanas funkciju nodrošina īpaši skaidrus foto un video attēlus pat tad, ja tie uzņemti vājā apgaismojumā, kā arī fotografējot objektus, kas ātri kustas.

Par citām LG piešķirtām balvām — tostarp Ultra HD televizoru, Smart TV televizoru, Blu-ray video atskaņotāju un monitoru, audio sistēmu, sadzīves tehnikas un mobilo tālruņu kategorijās— tiks paziņots 2014. gada 6. janvarī CES izstādē Las Vegasā.

CES Inovāciju balvas izceļ nozīmīgākos sasniegumus produktu dizainā un inovācijās, un tās ik gadu piešķir īpaši izraudzīta žūrija, kurā līdzdarbojas augsti novērtēti industrijas profesionāļi – dizaineri, inženieri, žurnālisti, vērtējot dažādus nominēto produktu aspektus, tostarp, lietotāja vērtību, estētiku, inovatīvu dizainu un pienesumu dzīves kvalitātes uzlabošanai. No 2004. gada LG saņēmis vairāk nekā 145 CES Inovāciju Balvas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Mailo, Riči un citi mīluļi meklē jaunas mājas

Ar laikraksta Diena un portāla Diena.lv starpniecību ceram atrast šiem dzīvniekiem jaunas mājas un gādīgus saimniekus. Aplūko bildes galerijā - ja nu kāda ķepaiņa bilde tevi uzrunā un pavisam drīz ...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko