Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

LG ir pārdevis vairāk nekā 10 miljonu LTE viedtālruņu

LG Electronics (LG) ir pārdevis vairāk nekā 10 miljonus LTE viedtālruņu visā pasaulē. Tas panākts uzņēmīgi iekarojot 4G tirgu, izmantojot labākās aparatūras un uzlabotu 4G LTE tehnoloģiju apvienojumu.

„Mēs jau esam kļuvuši par nozīmīgu nozares sastāvdaļu un turpināsim paplašināt savu ietekmi pasaules LTE tirgū ar plašāku un daudzveidīgāku kvalitatīvu LTE viedtālruņu klāstu,” stāsta LG Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors Dr. Jong-seoks Parks (Jong-seok Park).

LG panākumu atslēga šīs nozares iekarošanā ir uzņēmuma savlaicīgā iekļūšana LTE tirgū, tādējādi nostabilizējot vadošo pozīciju LTE tehnoloģiju izpētē un attīstībā. Pērn LG laida klajā LTE viedtālruņus nozīmīgos tirgos — ASV, Japānā, Vācijā, Dienvidkorejā. Pēdējo nedēļu laikā uzņēmums ir sācis LG Optimus G sēriju pārdošanu vēl 50 valstīs.

Atbilstoši stratēģiskās analīzes prognozēm šogad visā pasaulē ir paredzēts pārdot līdz pat 275 miljoniem LTE viedtālruņu. LG mērķis ir divkāršot savus LTE viedtālruņu pārdošanas apjomus, piedāvājot dažādas šo ierīču versijas. Jaunums 2013. Gadā - LG Optimus F sērija, kas nodrošinās iespēju lietotājiem ātri pārslēgties no 3G uz 4G LTE tīkliem visā pasaulē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Mailo, Riči un citi mīluļi meklē jaunas mājas

Ar laikraksta Diena un portāla Diena.lv starpniecību ceram atrast šiem dzīvniekiem jaunas mājas un gādīgus saimniekus. Aplūko bildes galerijā - ja nu kāda ķepaiņa bilde tevi uzrunā un pavisam drīz ...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko