Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

LG nāk klajā ar taupīgiem kondicionieriem

Gaisa kondicionēšanas iekārtu izstādē Mostra Convegno Expocomfort 2012, kas no 27. līdz 30.martam norisinās Milānā, LG Electronics iepazīstina ar pilnu gaisa kondicionēšanas un enerģijas taupīšanas risinājumu sēriju. LG iepazīstinās arī ar jaunākajiem izgudrojumiem gaisa kondicionēšanas sistēmās, tajā skaitā energoefektīvo Multi V III Heat Pump VRF sistēmu, kā arī jauno, speciāli patērētājiem Eiropā pielāgoto ūdens sildītāju Hydro Kit.

LG Multi V III sērijai ir augsts veiktspējas koeficients (4.58), kā arī lielākas ietilpības caurules, kuru garums iespējams līdz pat 1000m. LG Multi V III Heat Recovery sistēma, kas ļauj vienlaicīgi sildīt un atvēsināt dažādas telpas zonas ar maksimālu veiktspējas koeficientu (7.1), atzīta par A klases produktu.

Šī gada izstādes laikā LG pirmo reizi iepazīstina ar Hydro Kit, kas piedāvā videi draudzīgu grīdu un ūdens apsildīšanas risinājumu, nodrošinot energopatēriņa ietaupījumus 77% apmērā, kā arī par 51% mazākas emisijas salīdzinot ar standarta ūdens sildītājiem. Tāpat LG iepazīstina ar jaunām gaisa kondicionēšanas sistēmām, tajā skaitā Multi V III Heat Recovery sistēmu, Therma V, H Inverter un Prestige Inverter. Izstādē aplūkošanai pieejamas arī daudzpusīgas celtniecības vadīšanas sistēmas.

“Inovācijas, kuras LG ienes šajā industrijā, kā arī to priekšrocības sniedz nozīmīgu ieguldījumu patērētāju dzīves kvalitātes palielināšanā,” saka LG Air Conditioning and Energy Solution Company biznesa vienības System Air Conditioning vecākais viceprezidents Kam-gju Ļi (Kam-gyu Lee). “Esam pārliecināti, ka mūsu risinājumi apmierina patērētāju vajadzības Eiropā un palīdz uzlabot viņu dzīves kvalitāti.”

Pateicoties plašajam enerģijas taupīšanas risinājumu klāstam, LG Air Conditioning and Energy Solution Company paredz, ka pārdošanas ieņēmumi Eiropā ievērojumi palielināsies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Receptes visam rudenim

Vienkārši ēdieni ar svētku garšu – ne tikai svētkiem, bet arī darba dienām.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko