Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

LG palīdz mūziķim Pretty Ligts īstenot savu vīziju jaunajā videoklipā „Around the block” + (video)

LG Electronics (LG) un hiphopa pionieris Dereks Vinsents Smits (Derek Vincent Smith), kas pazīstams kā Pretty Lights,  sadarbojas pie mākslinieka jaunākā singla „Around the Block” videoklipa radīšanas. Tajā ir izmantoti LG IPS 21:9 UltraWide monitori, kas izcili papildina Dereka Smita muzikālo vīziju un ieraksta skanējumu ar plašiem kinematogrāfiskiem ekrāniem un vairākuzdevumu funkcijām.

Pretty Lights mūzikas klipa koncepcija ir cilvēka un mašīnas simbioze, kura tiek atdzīvināta izmantojot LG UltraWide monitorus. Pateicoties plašajiem ekrāniem un uzlabotajām vairākuzdevumu funkcijām, šie monitori ir lieliski piemēroti mākslinieka unikālajai, eksperimentālajai pieejai mūzikas un videoklipu radīšanā.

Vairākuzdevumu funkcijas radošām muzikālām darbībām

LG UltraWide monitors ir izcili piemērots digitālajai videi. Tas palīdz māksliniekiem uzlabot radītos ritmus un īstenot savas radošās idejas. Monitora 29 collu ekrāns ar attēla izmēru attiecību 21:9 ļauj lietotājam vienlaikus skatīt un izmantot vairākas atvērtas programmas, atvieglojot ierakstu miksēšanu, rediģēšanu un citas radošās darbības. Ērtā 4-Screen Split funkcija iedala displeju četros segmentos, kuriem var pielāgot dažādas noderīgas konfigurācijas, veicot tikai dažus klikšķus ar peli.

Turklāt, Dual Link-Up jeb duālās savienošanas funkcija ļauj vienlaikus pievienot monitoram divas atsevišķas ierīces (piemēram, skaņu pulti un ierakstīšanas ierīci), lai nodrošinātu plūstošu radošo darbu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Mailo, Riči un citi mīluļi meklē jaunas mājas

Ar laikraksta Diena un portāla Diena.lv starpniecību ceram atrast šiem dzīvniekiem jaunas mājas un gādīgus saimniekus. Aplūko bildes galerijā - ja nu kāda ķepaiņa bilde tevi uzrunā un pavisam drīz ...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko