Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Līdz šim labākais Persijas princis

Prince of Persia sērijas daļas izsenis bijušas spilgtas piedzīvojumu žanra pārstāves, kas pūļiem pulcējušas piekritējus. Līdzīgi Assassin's Creed un Tomb Raider, jaunā Prince of Persia daļa demonstrē dinamisku un piedzīvojumiem bagātu pasauli, kas piesātināta ar skaistām ainavām un spraigām cīņām.

Atšķirībā no iepriekšējām trim Ubisoft veidotajām daļām šī nav tiešs turpinājums iepriekšējam. Šis ir cits stāsts par citu laiku un vietu. Pilnībā mainīts spēles dizains un vizuālais noformējums. Tas ir riskants solis no izstrādātāju puses, taču atmaksājies. Jaunā Prince of Persia visu gadu bijusi viena no gaidītākajām spēlēm un šobrīd plūc laurus visos šīs industrijas medijos. Sižetiskā līnija liek kādam varonim nokļūt valstībā, kur jāizcīna mūžīgās cīņas, taču atšķirībā no iepriekšējām daļām viņš nebūs viens. Atbalsts un partneris piedzīvojumos šoreiz ir kāda dāma, kas, par laimi, vienmēr būs īstajā laikā un īstajā vietā, lai sniegtu palīdzīgo roku. Diemžēl šis ir arī neliels trūkums, jo spēles process kļuvis vieglāks. Diemžēl mūsu varoņi visa piedzīvojuma laikā neuzlabos savas kaujas prasmes, kas varētu ar laiku kļūt garlaicīgi. Lielākās kaujas ir samērā reti sastopamas, taču veidotas diezgan interesanti un, labi pārvaldot vadību, būs iespēja efektīvi izmantot arī daiļā dzimuma spēku. Šīs daļas lielākais trumpis ir pasakainais dizains, kas veidots ļoti oriģināli, un dinamiskā akrobātika, kurai nav konkurences nevienā citā spēlē. Tā atkal būs pārbaude jūsu roku pirkstu veiklībai un pacietībai. Šo daļu gribētos salīdzināt ar Assassin"s Creed, kas arī ieguva lielu atzinību, taču nespēj ilgi noturēt spēlētāja interesi. Pēc ilgāka laika jūs saprotiet, ka lietas nemainās un būtībā nedaudz ieslīgstiet rutīnā. Prince of Persia būs laba ziemas izklaide, taču ne ilgtermiņā. Šeit nav pieejams daudzspēlētāju režīms, tādēļ interese par spēli drīz noteikti zudīs. Viegla, gaisīga, skaisti noformēta un enerģijas pilna — tā varētu raksturot jaunāko Ubisoft veikumu, kas, iespējams, ir vēstnesis nākamajām viņu populāro sēriju daļām. Šī daļa pieejama arī uz citām Xbox 360 un Playstation 3 videospēļu konsolēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

VĒRTĒJUMS

Vizuālais noformējums 9,5

Moderno vizuālo efektu izmantošana, vizuālo elementu iespējas, krāsu un dizaina noformējums

Skaņas pavadījums 9

Muzikālā pavadījuma noskaņa, daudzveidība un neuzbāzība, skaņas efektu kvalitāte

Ātrdarbība 9

Ielādes laiki, kopējā ātrdarbībā atbilstoši iestatījumiem, spēles darbības optimizācijas pakāpe

Spēles process 9

Sižetiskā līnija, notikumu daudzveidība, varoņi, darbības iespējas un spēlētāja rīcības brīvība

Intereses noturība 7

Atkārtotas spēlēšanas iespējas, papildu funkcijas un daudzspēlētāju režīms

Kopējais vērtējums 9

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Slavenākie krējuma liķieri

No visai plašā emulsijas liķieru klāsta šoreiz vairāk pastāstīšu par slavenākajiem krējuma liķieru zīmoliem. Tiem visiem vienojošais – tos sāka ražot salīdzinoši nesen, jo bija nepieciešamas a...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko