Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Logitech nāk klajā ar skārienjutīgu peli – Touch Mouse M600

Logitech nākusi klajā ar peli, kuras virsmā ir skārienjutīga un izmantojama līdzīgi skārienpaliktnim – Touch Mouse M600.

“Cilvēki arvien vairāk pierod pie pirkstu izmantošanas, lai darbotos ar saviem viedtālruņiem un planšetdatoriem,” sacīja Tods Volkers, Logitech zīmola vadītājs. “Daudziem cilvēkiem šie žesti jau kļuvuši pašsaprotami. Logitech Touch Mouse M600 seko šai evolūcijai, kā mēs mijiedarbojamies ar digitālo pasaule un ļauj arī datoros darboties ar dabiskām, intuitīvām kustībām.”

Ar Logitech Touch Mouse M600 jūs varat vilkt un ritināt, lai arī kur jūsu pirksti atrastos uz peles. Tās modernais dizains, noapaļotās malas un lietošanas ērtībām konstruētie izliekumi šo skārienpeli padara ērtu jūsu rokai un tā izskatīsies labi visur, kur izmantojat savu klēpjdatoru.

Logitech Flow Scroll progranmatūra nodrošina ritināšanu, kas ir plūstoša, gluži kā ritināšana viedtālrunī. Slidiniet savu pirkstu pa skārienvirsmu, lai iegūtu tūlītēju, nepārtrauktu un brīvi plūstošu ritināšanu pa tīmekļlapām.

Peles unikālā forma ir konstruēta tā, lai ar to būtu ērti veikt visbiežāk veiktos uzdevumus – norādīšanu, klikšķināšanu un ritināšanu. Tā būs piemērota kā kreiļiem, tā labročiem, jo klikšķināšanas laukumus var viegli noteikt no jauna ar Logitech SetPoint programmatūru. Turklāt Logitech Touch Mouse M600 ir nelielais Logitech Unifying uztvērējs, ar kuru var pieslēgt līdz pat sešām saderīgām pelēm un tastatūrām ar vienu USB pieslēgvietu. Pievienojiet tastatūru, pārslēdzieties starp pelēm bez nepieciešamības mainīt uztvērējus vai aizņemt citas USB pieslēgvietas.

Šī elegantā pele ir tas, ko varētu gaidīt no Logitech - ar gludu pamatni, uzlabotu optisko izsekošanu un ļoti vienkāršu lietošanu.

Logitech Touch Mouse M600 ir godalgota International CES Innovations 2012 Design and Engineering Awards datoru ārējo ierīču kategorijā.

Cena un pieejamība

Sagaidāms, ka Logitech Touch Mouse M600 būs nopērkama no februāra vidus par Ls 49.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 23.10.2024

To, ka pāroties var ar jebkāda izskata un krāsas īpatni, vislabāk izpratušas zeķes.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko