Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Mix Media Group pievienojusies plašajam LG Smart TV aplikāciju klāstam

LG Electronics, sadarbībā ar Mix Media Group ir palielinājis Smart TV paredzēto vietējā satura piedāvājuma klāstu. Šobrīd Mix Media Group interneta televīzijas MixTV aplikācija bez maksas un bez reģistrācijas jebkurā laikā pieejama visiem ar Smart TV iespējam aprīkotajām LG ierīcem.

Mediju grupa “Mix Media Group” ir viena no vadošajām mediju platformām Latvijā, pārstāvot radio, ziņu portālus un televīzijas kanālus, kas uzrunā Latvijas iedzīvotājus gan krievu, gan latviešu valodā.  Mediju grupa apvieno četras radio stacijas – radio Baltkom, MIX FM, Europa Plus un Юмор FM. Grupā ietilpst arī multimediāls portāls krievu un latviešu valodā - MixNews.lv (www.mixnews.lv un www.lat.mixnews.lv), kā arī interneta televīzija MIX TV.

MixTV ir viens no straujāk augošajiem  vietējiem tiešsaistes televīzijas kanāliem, kas piedāvā jaunākās intervijas ar nozīmīgākajām vietējām runas personām, žurnālistu stāstus, detalizētus aktuālāko notikumu atspoguļojumus un jaunāko filmu apskatus. Būtiski, ka viss kanāla saturs tiek nodrošināts ar augstāko attēla izšķirtspēju (HD) un pakalpojums pieejams gan latviešu, gan krievu valodā. Papildus plašajam MixTV saturam, aplikācija piedāvā arī tiešraides no Mix Media Group radio staciju Mix FM un Baltkom studijām, kur regulāri viesojas vietējās un starptautiska mēroga slavenības un viedokļu līderi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 27.09.2024.

Ķīnieši viltot porcelānu iemācījās 5000 gadu pirms porcelāna izgudrošanas Eiropā.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko