Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

MSI izveido plānu un vieglu 17” spēļu klēpjdatoru

MSI laiduši klajā 2.1 cm biezu un 2.6kg smagu spēļu klēpjdatoru ar nosaukumu GS70, kas paredzēts kā konkurents Razer Blade Pro. MSI arī apgalvo, kas tas pašlaik ir pasaulē vieglākais un plānākais 17.3”collu spēļu klēpjdators. Tam būs divas versijas – viena ar nosaukumu GS70 20D-002US tiks aprīkota ar Super RAID 128GB mSATA SSD + 1TB HDD cietajiem diskiem un cenu sākot no 1,999.

99 ASV dolāriem, savukārt otra ar 128GB mSATA SSD + 750GB HDD cietajiem diskiem un 1,799.99 ASV dolāru sākumcenu. Pārējās tehniskās specifikācijas datoriem būs vienādas – tās ietvers 17.3” FullHD izšķirtspējas ekrānu ar pretatspīduma pārklājumu, Intel Haswell I7-4700HQ centrālo procesoru (2.4GHz, 3.4GHz ar Turbo Boost), NVIDIA GeForce GTX 765M grafikas karti, 16GB operatīvo atmiņu, HDMI 1.4 pieslēgvietu, 2 miniDisplayPort, četras USB 3.0 pieslēgvietas, 720p HD vebkameru, Killer N1 WiFi uztvērēju. Klēpjdators ir arī aprīkots ar Creative's Sound Blaster Cinema skaļruņiem, kuriem pat ir iebūvēts sabvūferis. Visu ar enerģiju apgādās 6 šūnu akumulators, savukārt karstumu ārā pūtīs 2 ventilatori. Tāpat datoram būs SteelSeries klaviatūra ar maināmu apgaismojumu un apgaismojuma krāsām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Mailo, Riči un citi mīluļi meklē jaunas mājas

Ar laikraksta Diena un portāla Diena.lv starpniecību ceram atrast šiem dzīvniekiem jaunas mājas un gādīgus saimniekus. Aplūko bildes galerijā - ja nu kāda ķepaiņa bilde tevi uzrunā un pavisam drīz ...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko