Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Mūsdienu tehnoloģiju un foto mākslas savienība savdabīgā Smart TV izstādē

Izmantojot jaunākās Smart TV funkcijas un digitālās hibrīdkameras NX300 iespējas, Samsung piedāvā savdabīgu interaktīvu foto izstādi Piedzīvojums pilsētā. Izstāde ļauj izbaudīt mākslas un mūsdienu tehnoloģiju savienību, piedāvājot aizraujošu attēla un jaunāko Smart TV tehnoloģisko risinājumu pieredzi.

Fotogrāfijas izstādei veidojuši viens no Latvijas populārākajiem modes fotogrāfiem Nils Vilnis, bērnu modes apskatniece un blogere Santa Bindemane–Mihelsone un fiksēto velosipēdu kustības aizsācēji, apvienība Tru Fix Kru. Tajā katrs fotogrāfs veidojis savu aizraujošo stāstu par Rīgu, atklājot jaunus galvaspilsētas vaibstus.

Fotogrāfijas izstādei uzņemtas ar jauno Samsung digitālo hibrīdkameru NX300, bet aplūkojamas ceļojošā izstādē jaunākajos Samsung Smart televizoros, ļaujot apmeklētājiem skatīt attēlus, izmantojot tādas Smart TV funkcijas, kā iespēju pāršķirt fotogrāfijas ar rokas vēzienu un pietuvināt un attālināt foto, nepieskaroties ekrānam.

Pašlaik ekspozīcija apskatāma tirdzniecības centrā Galleria Riga, bet katru nedēļu līdz pat jūnija vidum tiks izstādīta dažādās galvaspilsētas vietās.

“Inovācijas un jaunrade rit Samsung asinīs, bet šāda digitāla un interaktīva izstāde par Rīgu tapusi pirmo reizi. Kopā ar šo lielisko fotogrāfiju autoriem esam atklājuši jaunas, interesantas un progresīvas vietas, notikumus un sajūtas, ko piedāvā mūsu galvaspilsēta. Esmu pārliecināta, ka izstāde būs ne vien interesants piedzīvojums vizuālās mākslas un fotogrāfijas faniem, bet arī pārsteigums ikvienam tās apmeklētājam,” stāsta Samsung zīmola vadītāja Baltijā Elīna Liepiņa. Līdzīgas izstādes atklātas arī Viļņā un Tallinā.

Izstāde Piedzīvojums pilsētā skatāma:

TC Galleria Riga 09.05. – 12.05.; TP Alfa 13.05. – 19.05.; TC Domina 20.05. – 26.05.; Kino Citadele 27.05. – 2.06.; Starptautiskā lidosta Rīga 3.06. – 9.06.; TC Spice 10.06. – 16.06.; Multikino, TC Riga Plaza 17.06. – 23.06.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Mailo, Riči un citi mīluļi meklē jaunas mājas

Ar laikraksta Diena un portāla Diena.lv starpniecību ceram atrast šiem dzīvniekiem jaunas mājas un gādīgus saimniekus. Aplūko bildes galerijā - ja nu kāda ķepaiņa bilde tevi uzrunā un pavisam drīz ...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko