Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Nauda e-pastā, vai tas ir iespējams un vai tas būs noderīgi?

Sūtītājs nosūta vienkāršu e-pastu tam, kam vēlas iedot naudu, e-pastā norādot konkrēto summu un pie CC ieraksta [email protected]
Tas ir pagaidām vēl mazs un jauns projekts, kas pieejams tikai Amerikā. Jāsaka arī, ka tas ir perspektīvs un dzīvotspējīgs projekts. Tātad - ražotāji vēlas panākt, lai maksājumi kļūtu maksimāli vienkāršāki -- mēs taču jau sen vairs neejam uz banku vai pastu veikt kaut kādus vecmodīgus pārskaitījumus... Ar šo jauno projektu, Square Cash,  nevajadzēs logoties pat internetbankā un rakstīt daudzos kodus. Viss ir tieši tik vienkārši, kā izskatās -- sūti naudu e-pastā!
Kā darbojas Square Cash?
Sūtītājs nosūta vienkāršu e-pastu tam, kam vēlas iedot naudu, e-pastā norādot konkrēto summu un pie CC ieraksta [email protected]
Saņēmējs saņem e-pastu, par to, ka ir saņēmis naudu. turpat ir arī links, kurā jānorāda savas kartes dati. Saņēmējam ir 14 dienas, lai to izdarītu. Pašreiz vidēji šis pārskaitījums aizņem 1 līdz 2 dienas.  Tas datorā, ja izmanto aplikāciju, viss ir vēl vienkāršāk - atver un ievadi naudas summu, ko vēlies pārskaitīt. tālāk aplikācija atver jūsu e-pastu, kurā jau ir ievadīta visa nepieciešamā informācija. Izvēlies laimīgo naudas saņēmēju un spied ''Nosūtīt"!
Jāsaka gan, ka Square Cash nav pirmais, kas sūta naudu e-pastā. Tā tiešākie konkurenti ir Venmo - ar aplikācijas palīdzību var nosūtīt naudu saviem telefona vai epasta kontaktiem un Facebook draugiem. Arī tas, pagaidām pieejams tikai ASV. Google Wallet aizvieto naudu, kuponus, klienta kartes un lojalitātes programmas. Darbojas caur NFC tehnoloģiju. Telefons apvieno visu - tāda savukārt ir Google pieeja tik nopietnai lietai, kā finanses ikdienā! 
Kāpēc staipīt līdzi lielu maku, kas plēš bikses, ja mums vienmēr ir līdzi viedtālrunis?
Sagatavoja Uģis Kocers, "Nākotnes parks" producents.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 26.09.2024.

Pacientiem ir tikai divi būtiski ārstiem uzdodami jautājumi: "Vai es nomiršu?" un "Vai alkoholu lietot drīkst?"

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko