Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Nedēļas skaitlis: Kaspersky Lab ienākumi EMEA reģionā piecu gadu laikā ir pieauguši par 864%

Kaspersky Lab ir iekļauts prestižajā starptautiskajā piecsimt visstraujāk augošo tehnoloģisko uzņēmumu vērtējumā Deloitte Technology Fast 500TM EMEA. Šajā sarakstā ietverti uzņēmumi no 24 EMEA reģiona (Eiropa, Tuvie Austrumi un Āfrika) valstīm, kas pēdējo piecu gadu laikā ir uzrādījuši ievērojamu ienākumu pieaugumu. Kaspersky Lab šis rādītājs ir 864%.

VērtējumsDeloitte Technology Fast 500TM EMEA tiek veidots jau 11gadus. Bez strauja ienākumu pieauguma sarakstā iekļautie– lielie un mazie, publiskie un privātie– uzņēmumi inovatīvu tehnoloģiju attīstību apvieno ar aktīvu uzņēmējdarbību un ir līderi dažādās nozarēs, piemēram, aparātu un programmatūru ražošanā, pusvadītāju izgatavošanā, interneta, plašsaziņas līdzekļu, kā arī izklaides industrijā, biotehnoloģiju un ekoloģijas jomā.

«Mēs lepojamies ar to, ka uzņēmums Deloitte ir augstu novērtējis mūsu uzņēmējdarbības attīstības tempu. Pēdējo piecu gadu laikā mūsu apgrozījums ir audzis ļoti strauji, pastāvīgi pilnveidojot savus visā pasaulē atzītos izstrādājumus un tehnoloģijas, Kaspersky Lab ir kļuvis par patiesi globālu uzņēmumu,» sacīja Kaspersky Lab ģenerāldirektors Jevgeņijs Kasperskis. «Vienlaikus tik strauja attīstība izvirza mums jaunus uzdevumus, kurus esam gatavi risināt, lai virzītos uz priekšu pretī jauniem sasniegumiem.»

Savukārt Deloitte grupas pakalpojumu sniegšanas uzņēmumiem augsto tehnoloģiju, telekomunikāciju, izklaides un plašsaziņas līdzekļu jomā vadītāja Olga Tabakova šādi komentēja Kaspersky Lab iekļaušanu vērtējumā Deloitte Technology Fast 500TM EMEA: «Kaspersky Lab ir plaši pazīstams ne vien Krievijā, bet visā pasaulē. Tas ir ietverts pasaules 100lielāko ITuzņēmumu sarakstā. Fakts, ka Kaspersky Lab ir nonācis sarakstā Deloitte Technology Fast 500TM EMEA, apliecina Krievijas uzņēmumu spēju veikt uzņēmējdarbību pasaules tirgū, sekmīgi konkurējot ar ārzemju spēlētājiem. Mēs esam pārliecināti, ka turpmāk šajā sarakstā iekļūs vēl vairāk uzņēmumu no Krievijas.»

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Receptes visam rudenim

Vienkārši ēdieni ar svētku garšu – ne tikai svētkiem, bet arī darba dienām.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko