Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Noskaidroti TOP 10 efektīvākie kravas automašīnu vadītāji Latvijā

Sacensību kvalifikācija noslēgusies un fināls, kurā tiks noskaidrots Latvijas prasmīgākā autovadītāja titula ieguvējs, notiks 7. jūlijā, kur starta/ finiša vieta - sporta komplekss ‘’333’’.

‘’Patīkamu emociju gaisotnē aizvadītas desmit spraigas sacensību kvalifikāciju dienas, kurās savas auto vadīšanas prasmes kopumā demonstrēja 130 profesionāli autovadītāji, kas ir divtik kā 2012.gada sacensību kvalifikācijā. Šogad konkurence par iekļūšanu Latvijas finālā bija vēl sīvāka nekā iepriekš, un nozīme bija arī 0,1l patērētās degvielas,’’ tā Dace Rostoka, Volvo Truck Latvia, SIA Mārketinga vadītāja.

Gan vietējos kvalifikācijas posmos, gan Centrālās un Austrumeiropas reģiona finālā dalībnieki brauks ar jaunās Volvo FH sērijas auto. Jaunais Volvo FH ir veidots tā, ka uzmanības centrā ir autovadītājs. Degvielas ekonomijas tehnoloģijas, efektīva ergonomika, izcila vadāmība, aktīvā un pasīvā drošība ļauj noteikt jaunus standartus kravas automašīnu nozarē, vienlaikus saglabājot Volvo raksturu.

‘’Sacensību kvalifikācijas dati rāda, ka jaunā Volvo FH automašīna patiesi ir ekonomiska, un mūsu klientu ieguldītais laiks un līdzekļi savu šoferu izglītošanai nes augļus un ievērojamu ietaupījumu uzņēmuma izdevumu rindā.

Nevaru nepieminēt, ka sacensības debitēja arī šofere sieviete kvalificējoties startam finālā, kā arī Latvijā strādājošs filipīnietis,’’ turpina Dace Rostoka.

Lūdzu, pasākuma video:

Latvijas efektīvākie autovadītāji

Dalībnieks

Uzņēmums

Andrejs Oseļskis

Lars Prim, SIA

Edijs Balodis

Prospe EB, SIA

Ineta Grase

Evan-Logistiks, SIA

Guntis Lauzis

BCL Services, SIA

Jānis Vīķis

Jāde, SIA

Guntis Līpiņš*

Trailers, SIA

Andris Pļavenieks*

Kreiss, SIA

Vadims Jekimovs

Hanza Ekspedīcija, SIA

Jurijs Puškars*

Kreiss, SIA

Guntars Kāršenieks

GA Logistics, SIA

*2012. gada Latvijas finālā startējušie dalībnieki, kas kvalificējušies arī šī gada finālam.

Oktobra vidū vislabākie autovadītāji no katras Centrālās un Austrumeiropas reģiona dalībvalsts tiksies reģionālajā finālā Horvātijā. Tur viņiem būs iespēja sacensties ne tikai par „The Drivers' Fuel Challenge” Centrālās un Austrumeiropas reģiona čempiona titulu, bet arī iegūt savā īpašumā VolvoV40 automašīnu, bet viņu darba devējiem būs iespēja laimēt vaučerus Volvo servisa pakalpojumu apmaksai līdz pat 10000 eiro vērtībā, ja viņu autovadītājs iegūs kādu no pirmajām trīs vietām reģionālajā finālā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Mailo, Riči un citi mīluļi meklē jaunas mājas

Ar laikraksta Diena un portāla Diena.lv starpniecību ceram atrast šiem dzīvniekiem jaunas mājas un gādīgus saimniekus. Aplūko bildes galerijā - ja nu kāda ķepaiņa bilde tevi uzrunā un pavisam drīz ...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko