Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Panasonic prezentē 2013. gada LED/LCD VIERA televizorus Eiropai

Panasonic prezentē savu jauno 2013. gada Smart VIERA LED/LCD HD televizoru līniju Eiropas tirgum, kas maina mājas izklaides jēdzienu, sniedzot uzlabotās klienta vajadzībām pielāgošanas funkcijas, lai piedāvātu televīziju, kurā vienuviet ir visas jūsu iemīļotas lietas. 2013. gada Smart VIERA LED/LCD televizoru sērija demonstrē vislabākos sasniegumus uzlabotajā dizainā ar izcilu attēla kvalitāti, vienkāršu darbību, uzlabotām savienojamības iespējām un efektivitāti.

Panasonic 2013 Smart VIERA LED/LCD televizori apvieno sevī labāko no interneta un apraides televīzijas, saturu, sociālos tīklus un aplikācijas, lai nodrošinātu jūs ar ātru un vieglu piekļuvi visām jūsu mīļākajām lietām. Jauno Smart VIERA televizoru klāsts ļauj jums pašizpausties, viegli veidojot savu personīgo mājas ekrānu, kurā ir vairāk nekā 11 jūsu iemīļoto aplikāciju, funkciju un pakalpojumu.

Iekļaujot 28 modeļus, kas pārstāv deviņas jaunās sērijas, ieskaitot vadošos WT60 un DT60, 2013. gada VIERA LED/LCD televizoru līnija piedāvā ekrānu izmērus no 19 līdz 60 collām. Visi 2013. gada Panasonic VIERA LCD modeļi ir LED televizori.

2013. gada VIERA LED/LCD televizoru līnija balstās uz pieciem galvenajiem attīstības pīlāriem:

1. Attēlu kvalitāte

Panasonic jaunie Smart VIERA IPS LED TV ir ļoti efektīvi, piedāvājot ārkārtīgi plūstošas kustības un platus skata leņķus. Šīs tehnoloģiskās priekšrocības nozīmē, ka jūs pilnībā iegrimsiet pavisam jaunā izklaides pasaulē - 2D vai 3D:

  • Nākamās paaudzes LED veiktspēja: Panasonic uzlabotā IPS Panel tehnoloģija nodrošina uzlabotus plašus skata leņķus gandrīz bez attēla kvalitātes zuduma. Pretgaismas skenēšanas tehnoloģija un uzlabotā kontrasta attiecība ar labāku vietējā blāvuma kontroli nozīmē, ka jūs iegūsiet asus, izcilas kvalitātes attēlus ar uzlabotu krāsu precizitāti. Superātrā 3600 Hz pretgaismas skenēšanas tehnoloģija (BLS) samazina kustības radīto attēla izplūšanu un detaļu zudumu ātri kustošos attēlos, nodrošinot dzīvīgu un dabīgu attēlu kvalitāti.
  • Superātrā skenēšana: Panasonic palielinājis skenēšanas ātrumu tās vadošajiem IPS LED televizoriem līdz 3600 Hz, pateicoties kadra interpolācijai, līdz 16 fāžu pretgaismas skenēšanai, melnā rāmja ievietošanai, un ātrākai attēlu rakstīšanai un skenēšanai. Rezultātā tiek atveidotās kustības ir asākas, skaidrākas un plūstošākas.
  • Uzlabotais Platais Skatīšanas leņķis: 2013.gada Panasonic LED televizoros izmantoti IPS paneļi un ir iestrādāti īpaši fāžu filtri, lai televizorus varētu skatīties no platākiem skatu leņķiem, nepasliktinoties krāsām, gaišumam un kontrastam.
  • Pastiprināts kontrasts: Panasonic IPS LED televizori izmanto divas galvenās tehnoloģijas, lai pastiprinātu kontrastu. Vietējā blāvuma funkciju veido 16 attēlu zonas, kas nosaka apgaismojuma līmeņus, bet jaunā gamma kontrole nepārtraukti optimizē gradācijas diapazonu dažādām attēla daļām, lai dziļi melnās krāsas varētu atveidot bez ēnu detaļu zuduma.

2. Viegla darbība

Panasonic 2013. gada Smart VIERA LED/LCD televizoru līnija nodrošina pēc iespējas vienkāršāku Smart TV skatīšanas pieredzi, vienlaicīgi ļaujot jums un jūsu ģimenes locekļiem pašizpausties, izveidojot savus personīgus mājas ekrānus. 2013. gada televizoriem ir šādas inovācijas:

  • Mans mājas ekrāns: jauna inovatīva personalizācijas funkcija, kas ļauj katram lietotājam mājās pašizpausties, izveidojot savu mājas ekrānu, kas nodrošina ātru piekļuvi iemīļotajam saturam. Šo funkciju var pilnībā pielāgot savam vajadzībām, lai visas mūsu iemīļotās lietas būtu vienuviet, no iemīļotās grafikas līdz fona attēlam, kas uzņemts ar LUMIX kameru. Lai padarītu jūsu ekrānu vēl personalizētāku, gudrā un draudzīgā Seju atpazīšanas funkcionalitāte nekavējoties jūs atpazīs, izmantojot iebūvētu kameru[1], un ieslēgs jūsu personalizēto Mājas ekrānu.
  • Pieskaries un dalies 2.0 – 2013. gada televizoru līnijai ir arī Pieskaries un dalies funkcija, kas pārvērš jūsu televizoru par „mezglu”, kurš nodrošina foto un video satura netraucētu straumēšanu un dalīšanu ar jūsu viedtālruni un planšetierīcēm, kā rezultātā viss jūsu iemīļotājs saturs nonāk vienuviet. Savukārt lietojot jauno „pieskaries un glabā” funkciju, jūs varat nosūtīt fotogrāfijas un videoierakstus no sava viedtālruņa vai planšetierīces pa tiešo uz savienojamo 2013. gada VIERA Smart sērijas VIERA HD televizoriem ar vienkāršu pirksta pieskārienu, kā arī atgriezt šos materiālus atpakaļ savās viedierīcēs. Funkcija „pieskaries un dalies” 2.0 ļauj arī skatīties jūsu fotogrāfijas un videoierakstus uz lielā ekrāna no citām Android vai iOS ierīcēm
  • Balss vadība: Panasonic ir iestrādājis 2013. gada VIERA televizoros Balss vadības funkciju, kas atbalsta līdz pat 18 Eiropas valodām. Šī funkcija vienkāršo TV pārlūkošanu, ļaujot jums ievadīt atslēgas vārdus, URL adreses vai sociālo tīklu ziņojumus, nosaucot tos Smart VIERA vadības konsolei vai savietojamam viedtālrunim vai planšetdatoram.

3. Tīklošana

Pateicoties visplašākajam savienojumu iespēju klāstam, 2013. gada Smart LED/LCD televizoru sērija ļauj Jums skatīties, sērfot, pļāpāt un dalīties ar saturu. Atliek tikai nospiest pogu, un jums pavērsies plašas pārlūkošanas, satura pasūtīšanas, spēļu, iepirkšanās un daudz kā cita Jūsu televizorā:

  • Uzlabotā VIERA Connect funkcija: katrs jaunais Smart VIERA HDTV piedāvā uzlaboto VIERA Connect platformu, kas piedāvā vairāk iespēju video satura straumēšanai, unikālās sociālās tīklošanas funkcijas, pilnībā integrētās aplikācijas un ērtas meklēšanas funkcijas, lai ierīci varētu lietot ātri un viegli. Visi Smart VIERA televizori piedāvā plašas savienojuma iespējas.
  • 2 kanālu HD uztvērējs: Panasonic arī aprīkojis atsevišķus 2013. gada televizoru modeļus ar 2 kanālu HD uztvērēju, padarot TV skatīšanos daudz elastīgāku. Tagad jūs varat skatīties vienu raidījumu un vienlaicīgi ierakstīt citu, vai arī skatīties vienu raidījumu jūsu televizorā, kamēr cits ģimenes loceklis skatās raidījumu, kas vienlaicīgi tiek pārraidīts uz planšetdatoru.
  • Iebūvēta kamera: WT60 ir arī Panasonic vēsturē pirmā iebūvēta kamera, kura uzlabo mājas izklaides pieredzi, piedāvājot arī seju atpazīšanas un video zvana funkcijas.

4. Konstrukcija

LED/LCD televizoru līnija pārstāv visjaunākās tehnoloģijas un pēdējos modernā dizaina sasniegumus. Panasonic WT60 un DT60 televizoriem ir neticami plāni korpusi ultraminimālistiskas pamatnes, kas eleganti un stilīgie iederas jūsu viesistabā, un šķiet, ka attēls lidinās gaisā.

5. Draudzīgums videi

Panasonic jaunie, uzlabotie, augsti efektīvie LED/LCD paneļi samazina enerģijas patēriņu pat līdz par 15%[2]. Jaunie materiāli, kas izmantoti LCD paneļos, efektīvāk pārraida gaismu, bet attēlu izgaismo efektīvāka LED pretgaisma.

Turklāt tika ieviesta Eco Navigācijas sistēma, kas ļauj jums pielāgot pilnu enerģijas taupības funkciju komplektu, kas ir pieejams Jūsu televizorā. Tas ir Gudrais automātiskais gaidīšanas režīms, kas automātiski samazina audio un video ierīču enerģijas patēriņu, kad šis ierīces nelieto, un Eco režīms, kas pielāgo attēla gaišumu atbilstoši telpas gaišuma līmenim.


[1] WT60 only

[2] Salīdzinot ar 2012. gada modeļiem

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Mailo, Riči un citi mīluļi meklē jaunas mājas

Ar laikraksta Diena un portāla Diena.lv starpniecību ceram atrast šiem dzīvniekiem jaunas mājas un gādīgus saimniekus. Aplūko bildes galerijā - ja nu kāda ķepaiņa bilde tevi uzrunā un pavisam drīz ...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko