Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Plastic Logic demonstrē ļoti interesantu viedā rokaspulksteņa konceptu + (video)

Šobrīd viena no modīgākajām lietām, dažādu elektronikas ražotāju aprindās, ir rokaspulksteņa, kurš kalpos kā viedtālruņa papildinājums, izstrāde. Daudzi jau tādus ražu, citi vēl mēģina ielekt jau ejošajā vilcienā. Ideja kopumā ir pat ļoti laba un vēlama, ņemot vērā to, ka daži ražotāji jau tagad savus tālruņus ir pārvērtuši ko tik milzonīgu, ka ne rokā tos noturēt.

Un ir jau arī ērtāk paskatīties tikai pulkstenī, nevis cilāt ārā no kabatas telefonu. Kompānija Plastic Logic nupat darījusi visiem pieejamu savu skatījumu uz to, kādam vajadzētu būt šādam viedajam rokaspulkstenim. Tā pamatā ir ekrāns no elektroniskā papīra, kā rezultātā iekārta ir ļoti plāna un viegla. Taču ekrāns ir sevī apvienojis e-papīram raksturīgo melnbalto attēlu ar krāsu indikāciju. Paredzēts, ka šis pulkstenis tiks aprīkots ar NFC, Bluetooth un Wi-Fi, kā arī tam būs papildus apgaismojums, lai iekārta ir lietojam arī naktī. Pulkstenis informēs savu lietotāju par dažādiem tam svarīgiem organisma parametriem, kā arī zvaniem, SMS, e-pasta ziņojumiem, u.c. Cerēsim, ka šis visnotaļ simpātiskais koncepts jau tuvākajā nākotne kļūs par realitāti. Vairāk skatieties video materiālā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Mailo, Riči un citi mīluļi meklē jaunas mājas

Ar laikraksta Diena un portāla Diena.lv starpniecību ceram atrast šiem dzīvniekiem jaunas mājas un gādīgus saimniekus. Aplūko bildes galerijā - ja nu kāda ķepaiņa bilde tevi uzrunā un pavisam drīz ...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko