Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

POINT iepazīstina ar jauniem risinājumiem elektronisko maksājumu jomā

„Point Transaction Systems”, piedāvās jaunus risinājumus elektronisko maksājumu jomā – VX Evolution.

Point Baltijas valstu vadītājs Agris Štikāns norāda, ka visi piedāvātie termināļi nodrošinās ātru un drošu transakciju apstrādi un, sekojot līdzi nozares jaunākajām tendencēm, funkcija bezkontakta maksājumiem tajos jau ir iebūvēta. Termināļi atbilst augstākajam drošības standartam PCI PTS 3.0, savukārt Point izstrādātā programmatūra ir sertificēta atbilstoši EMV un PA-DSS standartiem.

„Divos vārdos raksturojot šo sēriju, jāsaka, ka tā ir uzticama, mūsdienīga un savā ziņā pat evolucionāra. Jaunās paaudzes termināļiem vispusīgu aizsardzību nodrošina stingri ievērotā risinājumu atbilstība PCI PED 2.0 standartam un tiešās šifrēšanas atbalsts. Šīs sērijas termināļiem ir ievērojami palielināta atmiņa un maksājumu nozarē pirmais ARM11 – iebūvēts vienkodola procesors ar integrētiem drošības līdzekļiem. Līdz ar to terminālis kalpo ilgāk, tam ir paaugstināta dilumizturība un samazināti ekspluatācijas izdevumi.”

Jaunais modelis VX 820 ir perfekts terminālis integrācijai ar kasi. Tā ir jaunas paaudzes eleganta PIN ierīce ar nepārspētu veiktspēju un uzticamību. Savienojamība ir vienkāršota ar vienas pieslēgvietas saiti uz Ethernet vai seriālajiem savienojumiem. Profilētā forma un izgaismotais krāsainais displejs nodrošina vieglu lietošanu un redzamību vairumā apgaismojumu. Lielāka atmiņa, papildu funkcionalitāte un integrēta funkcija bezkontakta maksājumiem.

Stacionāro risinājumu jomā ir vēl trīs jauni modeļi – VX 820 DUET un VX 520 un VX 805 transakciju veikšanai mazumtirdzniecībā.

Visiem termināļiem ir lielāka atmiņa, kas nozīmē papildu funkcionalitāti un plašāku izmantojumu. Ierīcēm ir augstas veiktspējas ARM11400MHz procesors ātrai transakciju apstrādei, lieliskas sakaru iespējas, ieskaitot tālruņa sakarus un Ethernet. Termināļi paredzēti ilgam kalpošanas laikam – komponenti iztur intensīvu slodzi un teicami strādā pat vislielāko darba apjomu gadījumā.

Ievērojams solis uz priekšu mobilo maksājumu jomā ir VX 680. Tā ir kompaktākā daudzfunkcionālā maksājumu ierīce mobilai tirdzniecībai pasaulē! Liels, krāsains skārienjūtīgs ekrāns atvieglo lietošanu, bet izgaismotā tastatūra ir izturīga pret apšļakstīšanu un viegli lietojama jebkurā apgaismojumā. Terminālis ir ar GPRS un WiFi datu pārraides pieslēgumiem un 192MB standarta atmiņu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mērces ar alkoholu

Šoreiz izmantošu rudens doto iespēju – piedāvāšu četras receptes mērcēm, kuru pagatavošanā lieti noderēs kāds alkoholiskais dzēriens. Karsējot alkohols iztvaikos, bet mērcē paliks raksturīgā garša, p...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko