Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Rīgā viesosies sociālās platformas “Waze” prezidents Uri Levine

Sociālās navigācijas rīku waze es izmantoju ikdienā un jau pavisam automātiski to ieslēdzu katru reizi kad iekāpju auto. Ar waze es laicīgi redzu, kur labāk nebraukt sastrēgumu gadījumā un kur atrodas CP ekipāžas. Braucot pa nezināmiem ceļiem naktī, šis rīks palīdz gūt priekšstatu par to, kas mani sagaida aiz līkuma.

Riktīgi noderīgs rīks un dīvainā kārtā par to blogā iepriekš neesmu rakstījis. Taču šoreiz vēlos painformēt, ka aprīļa sākumā Latviju apciemos waze prezidents un līdzdibinātājs Uri Levine. Viņš būs “noķerams” RSU un Tech Hub Riga. Pagaidām gan neatrodu konkrētu informāciju par pasākumu laikiem, acīmredzot, vēl tiek organizēti pasākumi. Ziņošu, kad noskaidrošu. Jebkurā gadījumā centīšos rast laiku, lai paklausītos Uri teiktajā un iesaku to darīt ikvienam, kam šīs tēmas tuvas.

Šā gada 9. aprīlī Rīgā ieradīsies uzņēmuma “waze” prezidents un līdzdibinātājs Uri Levine, kurš uzstāsies ar priekšlasījumiem Rīgas Stradiņa universitātē (RSU) un Tech Hub Riga. Ar vairāk nekā 40 miljoniem aktīvu lietotāju pasaulē “waze” tiek uzskatīta par veiksmīgāko ar lietotāju kopienas balstīto jeb pūļa spēka izmantošanas (crowdsourced) satiksmes plānošanas aplikāciju pasaulē.

Uri Levine ieguvis ekonomisko izglītību Telavivas universitātē, attīstījis virkni projektu Izraēlā un 2008.gadā kopā ar tautiešiem un domubiedriem dibinājis “waze”. Kopš uzņēmuma publiskās debijas 2009.gadā, tas iekarojis investoru uzticību, atzīmēts kā viens no veiksmīgākajiem globāli orientētajiem uzsācējuzņēmumiem un pirmais spējis apvienot sociālo tīklošanos, spēļošanu (gamification) un pūļa spēka izmantošanu, lai radītu pieejamu bezmaksas satiksmes plānošanas aplikāciju.

Šogad Mobilās Pasaules Kongresā “waze” atzīta par 2013. gada labāko mobilo aplikāciju.

Latvijā “waze” ir ārkārtīgi populāra, ko apliecina arī marta sākumā publiskotie dati par lietotāju īpatsvaru uz miljonu valsts iedzīvotāju. Šādā statistikas griezumā Latvija ir otra visvairāk “waze” pieņēmusī valsts pasaulē.

Priekšlasījumā RSU Uri Levine koncentrēsies uz waze izaugsmes aspektiem, stāstot par pūļa spēka izmantošanas iekļaušanu un lojālas lietotāju kopienas veidošanu. Šie temati vislielākajā mērā varētu ieinteresēt sociālo platformu speciālistus, sabiedrisko attiecību un mārketinga praktiķus un šajā jomā studējošos. Tiekoties ar Latvijas uzsācējbiznesa pārstāvjiem Tech Hub Riga, sagaidāms, ka Uri Levine stāstīs par uzņēmuma izaugsmi, sekmīgu vairākkārtēju investīciju piesaisti un savu personisko pieredzi, veidojot “waze” ikdienu.

Uri Levine Latvijā viesosies, pateicoties Izraēlas Valsts vēstniecības, Tech Hub Riga un Latvijas asociācijas sabiedrisko attiecību profesionāļiem atbalstam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Mailo, Riči un citi mīluļi meklē jaunas mājas

Ar laikraksta Diena un portāla Diena.lv starpniecību ceram atrast šiem dzīvniekiem jaunas mājas un gādīgus saimniekus. Aplūko bildes galerijā - ja nu kāda ķepaiņa bilde tevi uzrunā un pavisam drīz ...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko