Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

RIM paziņo, ka turpinās atbalstīt Flash

Nepagāja ne diena, kopš Adobe Systems paziņoja, ka pārtrauc Flash Player attīstīšanu un uzturēšanu mobilajām ierīcēm, kad BlackBerry un PlayBook ražotājs Research in Motion (RIM) nākusi klajā ar paziņojumu, ka turpinās uzturēt Flash savās ONX operētājsistēmas ierīcēs.

No vienas puses, var saprast RIM – Falsh ieņem nozīmīgu vietu ne vien PlayBook mārketingā, bet, kas svarīgāk, arī pašā ONX operētājsistēmā. Šobrīd ar šo OS darbojas tikai PlayBook, taču nākotnē – arī RIM viedtelefoni.

No otras puses, situācijā, kad industrijas milži – Apple, Google, Microsoft, Mozilla, etc. – nākotni saredz HTML5 gaismā, ir naivi cerēt, ka kompānija ar nullei tuvojošos ietekmi industrijā spēs dot pietiekamu pienesumu Flash, lai platformai varētu paredzēt gaišu nākotni. Jo īpaši, situācijā, kad platformas ražotājs Adone ir no tās atteicies…

Lūdzu, RIM paziņojums:

"As an Adobe source code licensee, we will continue to work on and release our own implementations. RIM remains committed to delivering an uncompromised Web browsing experience to our customers, including native support for Adobe Flash Player on our BlackBerry PlayBook tablet (similar to a desktop PC browser), as well as HTML5 support on both our BlackBerry smartphone and PlayBook browsers. In fact, we are pleased that Adobe will focus more efforts on the opportunities that HTML5 presents for our developers, and shares our commitment to HTML5 as we discussed together at DevCon Americas."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 23.10.2024

To, ka pāroties var ar jebkāda izskata un krāsas īpatni, vislabāk izpratušas zeķes.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko