Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

SEB banka ir pirmais finanšu pakalpojumu sniedzējs Baltijas valstīs, kas savu mobilās internetbankas programmu piedāvā arī Windows Phone lietotājiem

SEB mobilā internetbanka ir paredzēta _Windows Phone 7.5 un Windows Phone 8_ lietotājiem - kā privātpersonām, tā uzņēmumiem.

„Jau tagad redzam, ka pircēji arvien vairāk novērtē un iegādājas Windows Phone 8, īpaši Nokia Lumia viedtālruņus. Nokia uzrādījusi vērā ņemamus rezultātus un pakāpusies līdz 4. vietai ASV viedtālruņu tirgū un sasniegusi jau 9% tirgus daļu Eiropā. Pateicoties kvalitatīvai tehnikai un programmām, paredzu, ka  nākamgad viedtālruņi ar Windows Phone 8 operētājsistēmu ieņems stabilu tirgus daļu Baltijā un vislabāk spēs apmierināt lietotāju prasības,” saka Ēriks Eglītis, Microsoft Latvia vadītājs.

Ar jauno Windows Phone mobilās internetbankas programmu lietotāji var veikt maksājumus, aplūkot konta atlikumu, aplūkot un apmaksāt rēķinus. Tāpat Bing kartē ir iespējams aplūkot tuvākās filiāles un bankomātus.

SEB bankas valdes locekle Ieva Tetere: „Pēc SEB bankas datiem interneta banku mobilajā telefonā jeb mobilo internetbankas versiju lieto katrs sestais Igaunijas, katrs piecpadsmitais Latvijas un katrs divdesmitais Lietuvas SEB bankas klients. Ņemot vērā klientu pieaugošo interesi par mobilā telefona daudzfunkcionālu lietošanu, mēs esam gandarīti, ka varam paplašināt mobilās internetbankas pieejamību mūsu klientiem, kas lieto Windows Phone, tādējādi kļūstot par pirmo banku Baltijā, kas šo servisu nodrošina.”

Lai sāktu lietot mobilo internetbanku, ir nepieciešams lejupielādēt mobilo lietotni Windows Phone veikalā. Lai pieslēgtos mobilajai internetbankai, SEB bankas klientiem jāizmanto savas internetbankas lietotāja kods, parole un pieprasītais pieejas kods no internetbankas kodu kartes vai kodu kalkulatora – digipass.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 27.09.2024.

Ķīnieši viltot porcelānu iemācījās 5000 gadu pirms porcelāna izgudrošanas Eiropā.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko