Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Sony 2013.gada BRAVIA televizori nopērkami Latvijā

Pēc jaunās TV sērijas izziņošanas CES izstādē 2013.gada janvārī, Sony paziņo par to, ka jaunie BRAVIA® HD televizoru modeļi nu nopērkami Latvijas veikalos. Jaunie LED televizoru modeļi ir izstrādāti skatītājiem, kas meklē TV ar augstas izšķirtspējas izklaides iespējām. Televizoru W sērija piedāvā unikālu Sony tehnoloģiju un satura pakalpojumu apvienojumu, nodrošinot reālistisku attēla kvalitāti un “iegremdējošu” skaņu. Televizori ir nopērkami Sony Centros un labākajos elektronikas veikalos visā Latvijā, to cenas – sākot no Ls 375.

Sony Centros Brīvības ielā 40 un t/c Alfa Rīgā, kā arī Daugavpilī, t/c Solo ir pieejams pilns Sony jaunāko BRAVIA TV klāsts, kas piedāvā pircējiem patiesas krāsas un novatoriskas tehnoloģijas. Līdz jūlija vidum ir spēkā īpašais piedāvājums Ideālais pāris - tie, kuri iegādāsies W8 vai W9 sērijas televizorus, dāvanā saņems attiecīgi Xperia L TM vai Xperia ZTM viedtālruni. Xperia ZTM apvieno labākās Sony tehnoloģijas Full HD viedtālrunī.

Sony turpina ieviest novatoriskas tehnoloģijas, lai patērētājiem nodrošinātu lielisku attēla kvalitāti ar bagātīgu un dinamisku attēlu, kas „atdzīvina” TV," sacīja Kentaro Matsumoto, Sony Europe mājas izklaides vecākais produktu menedžeris. "Šogad Sony televizoros izmanto savas unikālās audio tehnoloģijas, kā arī viena pieskāriena spoguļošanu, kas ļauj uzreiz parādīt saturu no sava NFC tālruņa uz lielā ekrāna. Aicinām veikalos par to pārliecināties pašu acīm."

Inovācijas nodrošina vairāk iespēju BRAVIA LED televizoru W sērijā ir šādas variācijas: W9, W8, W65 un W60. Visiem W sērijas modeļiem ir iebūvēts Wi-Fi uztvērējs, un tie izmanto Sony atzinīgi novērtēto X-Reality PRO attēlu procesoru, kas nodrošina vēl nebijušu detalizāciju un pārsteidzošas krāsas neatkarīgi no satura avota. Šī sērija tāpat izmanto Motionflow XR™ labākai kvalitātei, skatot ātras darbības ainas un spēlējot spēles.

Šī gada jaunums ir W9 modeļos sastopamā TRILUMINOS tehnoloģija, kas nodrošina bagātīgas, autentiskas krāsas ar smalkiem toņiem, kā arī precīzi ataino grūti reproducējamās sarkanās, zilās un zaļās krāsas. Apvienojot Quantum Dot* tehnoloģiju ar Sony unikālo ekrāna tehnoloģiju, W9 sniedz ievērojami plašāku krāsu gammu un nodrošina daudz dabiskākas un spilgtākas krāsas un izteiktāku dziļuma sajūtu.

Visbeidzot, W9 modeļiem tiek izmantots unikāls ievērojama izmēra rezonators. Garais 1,2 m skaļruņa rezonators ir atjautīgi „ielocīts” aiz televizora ekrāna. Lai gan skaļruņi ir paslēpti, jaunais skaļruņu korpuss atveido bagātas basu un zemāko vidējo frekvenču skaņas, piešķirot papildu dziļumu asa sižeta filmām, mūzikai un dialogiem un radot tādu pašu basu paplašinājumu kā daudz lielāki skaļruni.

Visiem W sērijas TV modeļiem ir ekrāna spoguļošanas iespēja, izmantojot Wi-Fi, W9 un W8 modeļu komplektācijā ir NFC pults – pilnvērtīgs risinājums viena pieskāriena savienojumam. Turklāt, visi jaunie modeļi nodrošina MHL spoguļošanas iespējas, izmantojot speciālo MHL kabeli (nopērkams atsevišķi).

Sony Entertainment Network padara šos televizorus par izcilu ciparu izklaides centru ar piekļuvi interneta pārlūkam un tiešsaistes lietotnēm, piemēram, YouTube™, Twitter, Skype un Facebook®.

W9 modeļi nopērkami ar 55, 46 un 40 collu ekrānu par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu, sākot no Ls 1100. W8 modeļi ir nopērkami ar 55, 47 un 42 collu ekrānu, un to cenas ir, sākot no Ls 700. W65 modeļi nopērkami ar 32 un 42 collu ekrānu par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu, sākot no Ls 375.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Mailo, Riči un citi mīluļi meklē jaunas mājas

Ar laikraksta Diena un portāla Diena.lv starpniecību ceram atrast šiem dzīvniekiem jaunas mājas un gādīgus saimniekus. Aplūko bildes galerijā - ja nu kāda ķepaiņa bilde tevi uzrunā un pavisam drīz ...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko