Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +13 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

TechChill Baltics konference norisināsies 12. februārī Palladium koncrtzālē

12. februārī koncertzālē Palladium norisināsies starptautiskā tehnoloģiju un startup konference TechChill Baltics.

Pēc pagājušā gada pārpildītās un augstu vērtētās TechCrunch konferences, jau otro gadu vērsim durvis tehnoloģiju un jaundibināto uzņēmumu (startup) pārstāvjiem. Pieredzējuši uzņēmēji, pārdrošas jauno uzņēmēju idejas un vakara noslēgums ar TechHub Riga jubilejas svinībām un garšīgu Latvijas alu - tie ir iespaidi, kas šo konferenci padarīs patiešām neaizmirstamu.

Pasaulē zināmie Ben Holmes (Index Ventures investors), Andreas Ehn (Wrapp un bij. Spotify tehniskais direktors) un Roy Vella (bijušais Paypal mobilo maksājumu vadītājs Eiropā un daudzu Eiropas banku padomdevējs) ir tikai daļa no uzaicinātajiem viesiem, kas dalīsies savā uzņēmējdarbības pieredzē un pieveiktajos izaicinājumos. Pilnu runātāju un diskusiju vadītāju sarakstu var aplūkot šeit.

Nesen šim sarakstam pievienojies arī Rhett Weiss, Cornell uzņēmējdarbības un inovāciju institūta izpilddirektors. Un vakar apstiprināts Jim Brikman - īpašais viesis no viena no Silīcija ielejas interneta gigantiem, inkubatoru un ‘hackaton’ programmu vadītājs LinkedIn.

Tikai 5 izvēlētajiem jaundibināto uzņēmumu finālistiem būs iespēja savu biznesa ideju “pičot” zālē esošajiem skatītājiem - potenciālajiem sadarbības partneriem un investoriem, kā arī prezentēt demo stendā. Šādu izdevību nav iespējams iegādāties par naudu, tomēr arī Tu vari pieteikt savu startup ideju pieteikuma formā.

Konferences dienas noslēgumā par labi pavadītu laiku kopā ar citiem aizraujošiem uzņēmējiem un domubiedriem rūpēsies oficiālais konferences alus sponsors FMS.

Līdz 18. janvārim iespējams iegādāties “early-birds” biļetes uz TechChill par īpaši zemām cenām. Nepalaid garām šo tehnoloģiju jomas pasākumu, kas atved pasaules zināšanas tuvāk mājām!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Mailo, Riči un citi mīluļi meklē jaunas mājas

Ar laikraksta Diena un portāla Diena.lv starpniecību ceram atrast šiem dzīvniekiem jaunas mājas un gādīgus saimniekus. Aplūko bildes galerijā - ja nu kāda ķepaiņa bilde tevi uzrunā un pavisam drīz ...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko