Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Uz LG Smart TV televizoriem, MeGoGo.net aplikācijā ir apskatītas jau vairāk nekā 500 000 filmas

Pērn LG Electronics (LG) kopā ar pirmo interneta kinoteātri MeGoGo.net Baltijas valstis iepazīstināja ar jaunu, LG Smart TV paredzētu aplikāciju, nodrošinot tiešsaistes piekļuvi plašam videomateriālu klāstam pilnīgi bez maksas. LG Smart TV lietotāji Baltijas valstīs ir iecienījuši MeGoGo.net aplikācijas priekšrocības, apskatot vairāk nekā 500 000 filmas kopš 2012. gada septembra. Par aktīvākajiem MeGoGo.net aplikācijas lietotājiem ir kļuvuši Latvijas iedzīvotāji, kuri interneta kinoteātrī ir  noskatījušies vairāk nekā 250 000 filmas.

Šo veiksmīgo rezultātu iedvesmoti, LG un MeGoGo.net tagad piedāva LG Smart TV lietotājiem Baltijas valstīs lokalizētu saskarsmi latviešu, lietuviešu un igauņu valodā. Turklāt, papildus iepriekš pieejamajai audio straumei krievu valodā, LG Smart TV lietotājiem Latvijā ir iespēja baudīt gandrīz 100 pašmāju multiplikācijas filmas latviešu valodā.

Interneta kinoteātris Megogo.net ir pieejams LG Smart TV īpašniekiem bez jebkāda papildu aprīkojuma, par brīvu, bez reģistrācijas un jebkurā vēlamajā laikā. Lai noskatītos filmu, izmantojot šo pakalpojumu, atliek atvērt Megogo pakalpojumu un izvēlēties filmu no plašā aplikācijas saraksta.

Par LG Smart TV

LG Smart TV nodrošina vienkāršu un ērtu piekļuvi plašam augstākās klases interneta satura klāstam, ko piedāvā vadošie pasaules un vietējie pakalpojumu sniedzēji, piemēram, YouTube, MixNews TV, Picasa, vTuner (internet radio), Zoomby, ss.lv, IZZI, Facebook, Twitter, Tvnet, Tvigle, Draugiem.tv, Inbox.lv un daudzi citi. LG darbība ir vērsta uz aktīvu piedāvāto aplikāciju klāsta paplašināšanu, tostarp arī no Baltijas satura nodrošinātājiem. Turklāt aplikāciju veikals LG Apps ir vienmēr gatavs piedāvāt jaunus un interesantus pakalpojumus.

Par MeGoGo.net

Megogo videotēka aptver vairāk nekā 21 tūkstoti stundu legāla videosatura. Tas ir vairāk nekā 3 500 pilnmetrāžas filmu, 800 animācijas filmu, 700 seriālu, 200 televīzijas raidījumu un koncertu. Ik dienu interneta kinoteātra bibliotēka tiek papildināta ar vairākiem desmitiem stundu videosatura. Megogo lietotājiem ir pieejams daudz ekskluzīvu materiālu – vairāk nekā 120 kino jaunumu, kuru saraksts tiek pastāvīgi papildināts, noslēdzot tiešus ekskluzīvus līgumus ar studijām un lielajiem autortiesību īpašniekiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Mailo, Riči un citi mīluļi meklē jaunas mājas

Ar laikraksta Diena un portāla Diena.lv starpniecību ceram atrast šiem dzīvniekiem jaunas mājas un gādīgus saimniekus. Aplūko bildes galerijā - ja nu kāda ķepaiņa bilde tevi uzrunā un pavisam drīz ...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko