Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Viedtālrunis HTC One par dizainu un inovācijām saņem starptautisku „Computex Taipei” zelta medaļu

Kompānija HTC kā pasaules līderis mobilo ierīču inovācijās un dizainā ir ieguvusi starptautisku atzinību par jaunāko viedtālruni HTC One. Pēc Pasaules mobilo tehnoloģiju kongresā iegūtās GSMA balvas par labāko jauno mobilo tālruni, ierīci vai planšetdatoru, jūnija sākumā gada tālrunis HTC One ir saņēmis arī „Computex Taipei 2013” zelta medaļu par dizainu un inovācijām.

Šogad no visiem 254 produktu pieteikumiem, kas tika iesniegti izskatīšanai, ekspertu žūrija lēmusi, ka „ārkārtīgi sarežģītā detalizācija ļauj tieši viedtālrunim HTC One izcelties neskaitāmo viedtālruņu vidū, ņemot vērā, ka tā ir pietiekami sīvas konkurences produktu kategorija. Viedtālrunim HTC One ir ne tikai patīkami pieskarties un turēt to rokās, bet arī lietot, un tas viennozīmīgi ir labākais no visiem šī gada pieteikumiem.”

„Vēl viena starptautiska atzinība ir apliecinājums tam, ka zīmols HTC pierāda sevi gan produkta dizainā, gan lietotāja pieredzē, ieviešot mobilo ierīču industrijā aizvien jaunas lietas. Mēs turpināsim radīt inovācijas un piedāvāt lietotājiem augstas kvalitātes produktus,” norāda HTC mārketinga izpilddirektors Bens Ho (Ben Ho).

„Computex Taipei” ir otra lielākā izstāde pasaulē, kur katru gadu tiekas tehnoloģiju cienītāji, ražotāji un eksperti. Taizemes Ārējās tirdzniecības attīstības padome (TAITRA) sadarbībā ar if (International Forum Design), kas rīko šo apbalvošanu ar „Computex d&i” balvām, ir viens no augstākajiem apbalvojumiem. Kompānijai HTC to pasniedza Taivānas prezidents Ma Jindzju (Ma Ying-jeou).

Viedtālrunis HTC One jau ir saņēmis GSMA balvu kategorijā „Labākais jaunais mobilais tālrunis, ierīce vai planšetdators” Pasaules Mobilo tehnoloģiju kongresā, kā arī atzinību no „Tech Radar” („Best Phone” kā labākais tālrunis un „Best in Show” kā labākā ierīce darbībā) un „Mobile Geeks” („Best Smartphone” kā labākais viedtālrunis).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Mailo, Riči un citi mīluļi meklē jaunas mājas

Ar laikraksta Diena un portāla Diena.lv starpniecību ceram atrast šiem dzīvniekiem jaunas mājas un gādīgus saimniekus. Aplūko bildes galerijā - ja nu kāda ķepaiņa bilde tevi uzrunā un pavisam drīz ...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko