Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Sākusies pieteikšanās Tele2 Rīgas velomaratonam

No 30. aprīļa ir sākusies reģistrācija vienam no nozīmīgākajiem sporta pasākumiem Latvijā – Tele2 Rīgas velomaratonam, kas šogad norisināsies 2. jūnijā 11. novembra krastmalā. Reģistrēties ir iespējams_ Igo Japiņa sporta aģentūras _mājas lapā www.velo.lv un mobilo sakaru operatora Tele2 visos 42 klientu apkalpošanas centros Latvijā.  

Iepriekšēja pieteikšanās Tele2 Rīgas velomaratonam mājas lapā velo.lv un Tele2 klientu apkalpošanos centros norisināsies laika posmā no 30. aprīļa līdz 29.maijam (ieskaitot). Piesakoties velobraucienam no 30. aprīļa līdz 12. maijam, dalības maksa būs no trim līdz astoņiem latiem. Par paaugstinātu maksu pieteikties varēs arī sacensību rītā, 2. jūnijā, 11. novembra krastmalā. 

Tele2 Rīgas velomaratons ir populārākās riteņbraukšanas sacensības ne tikai amatieriem, bet arī ģimenēm ar bērniem un uzņēmumu kolektīvu komandām. Pagājušajā gadā Tele2 Rīgas velomaratonā piedalījās teju 4000 dalībnieku. Tele2 Rīgas velomaratons kā mērķi šogad ir izvirzījis pulcēt ap 5000 riteņbraukšanas cienītāju. Arī šogad sacensību starta un finiša zona būs 11. novembra krastmalā, bet distances maršruts būs pa Rīgas lielākajām ielām un tiltiem. 

Ikviens aktīvās atpūtas un riteņbraukšanas cienītājs varēs startēt kādā no trijām distancēm. Licencētie sportisti aicināti piedalīties 90 kilometru garajā SEB sporta distancē. Ikvienam amatierim, uzņēmuma kolektīvam un citiem interesentiem piemērota būs 32 kilometru garā Tautas distance, kuras uzvarētājiem tiks pasniegti Rīgas domes kausi. Bet Rīgas un Latvijas ģimenes aicinātas startēt 16 kilometru garajā populārajā Guttas ģimeņu braucienā. 

Šī gada Tele2 Rīgas velomaratonā tiks piešķirtas arī vairākas specbalvas. Tele2 apbalvos darba kolektīvus, kuri piedalīsies ar lielāko darbinieku skaitu. Balvas tiks arī visvairāk pārstāvētajai mācību iestādei, vecākajam dalībniekam vai dalībniecei, ekskluzīvākā velosipēda īpašniekam, kā arī atraktīvākajam dalībniekam un draudzīgākajai riteņbraucēju grupai. 

Lai labāk sagatavotos sacensībām, ikviens ir aicināts piedalīties treniņbraucienos, kas no 13. maija katru pirmdienas vakaru norisināsies Biķernieku sporta kompleksā. Treniņu laikā Latvijas profesionālie riteņbraucēji un Igo Japiņa sporta aģentūras direktors Igo Japiņš dos vērtīgus padomus par braukšanu, pareizu ēšanu un ģērbšanos.  

Piesakoties līdz 29. maijam, ikvienam Tele2 un Zelta Zivtiņas klientam – vairāk nekā miljonam iedzīvotāju – ir iespēja saņemt 20% atlaidi dalības maksai. Lai iegūtu atlaides kodu, uz numuru 1626 jānosūta SMS ar tekstu VELO. Ar vienu atlaides kodu ir iespējams saņemt ne vairāk kā divus pieteikumus. Piesakoties „Tele2 Rīgas velomaratonam” mājas lapā velo.lv, vienā pieteikumā atlaides kodu var izmantot tikai vienu reizi. Sīkāka informācija par pieteikšanos un citiem noteikumiem ir pieejama www.velo.lv.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi