Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Laukos bez darba

Daudzas saimniecības saskārušās ar problēmu, ka vietējie iedzīvotāji strādāt negrib, pat ja piedāvā pietiekami lielu algu, tāpēc nekas neatliek, kā sezonas strādniekus meklēt ārzemēs.

Top komentāri

Iespējams , ka
I
Karikatūrists tāds jocīgs cilvēks , kurš lauciniekus redz tikai sēdot un dzerot šņabi . Nez kā būtu bildīšu zīmētājam , ja viņam piedāvātu par padarīto darbu samaksu , kas būtu divas reizes mazāka par to , ko tagad viņš saņem ?! Esmu dzirdējis , ka saimnieki tagad ņemot darbos viesstrādniekus un maksājot pat vairāk , kā vietējiem . Varbūt tas liekas neticami , bet ja padomā , tad loģika tur tomēr kaut kāda ir . Saimnieki samaksā viestrādniekiem lielāku atalgojumu tāpēc , ka darbs ir jāpadara , lai būtu peļņa , bet ja šo lielāko samaksu maksātu vietējiem , tad to prasītu visās lauku saimniecībās darīt un to vietējie saimnieki darīt Negrib ! Negrib atalgojumu celt , jo līdz šim strādāja par to pašu naudu .
hehehe
h
Karikatūrists arī par velti vai par grašiem neko nezīmēs. Ko darīt, ja labi maksā tie, kam izdevīgi nomelnot laukstrādniekus atainojot tos par dzērājiem un sliņķiem, kas pat par labu algu negribot strādāt... Aiz katra tendencioza raksta stāv kādas intereses. Ir skaidrs, ka laucinieki jau nu nav tie, kas apmaksā izdevniecības karikatūristu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Skrejriteņu skarbā diskusija

Vērtēs pilsoņu kolektīvo iesniegumu Drošas ietves un ielas bez nomas elekroskrejriteņiem, lai meklētu risinājumus, nevis kā tos aizliegt, bet veicinātu diskusiju par elektroksrejriteņu lietotāju d...

Infografikas

Vairāk Infografikas


Karikatūrista skats

Vairāk Karikatūrista skats