Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Futbols

Milānā valda zili melnie © DIENA

Vētrains spēles sākums Milānas Inter futbolistu izpildījumā atstāja ēnā otru šīs pilsētas lielklubu AC Milan, kas pēc 0:2 zaudējuma UEFA Čempionu līgas pusfināla spēlē varēja būt gandarīts, ka starpība pirms nākamnedēļ paredzētās atbildes spēles nebija vēl lielāka. "Puiši spēlēja ar sirdi un galvu. Esam laimīgi, taču jābūt uzmanīgiem. Sperts tikai viens mazs solītis uz priekšu, nekas vairāk," pāragras svinības pēc spēles centās novērst Inter galvenais treneris Simone Indzagi.

Emersonam "hat-trick" RFS uzvarā par tukumniekiem

Optibet Latvijas futbola virslīgas vicelīdere RFS otrdien 11.kārtas mačā izbraukumā ar rezultātu 7:1 (3:1) sagrāva Tukums 2000/Telms futbolistus. Tikmēr Artjomam Puzirevskim gūstot uzvaras vārtus pamatlaika pēdējās minūtēs, Metta vienība kārtas pēdējā mačā viesos ar rezultātu 3:2 (0:1) pārspēja Jelgavu.

Uldriķa un Tobera pārstāvētie klubi izkrīt no augstākajām līgām Nīderlandē un Polijā

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Roberts Uldriķis sestdien Nīderlandes čempionāta mačā devās laukumā pamatsastāvā, taču viņa pārstāvētā Leuvardenas Cambuur piedzīvoja septīto zaudējumu pēc kārtas un oficiāli atvadījās no izredzēm saglabāt vietu augstākajā līgā. Tikmēr izlases pussargs Kristers Tobers sestdien kopā ar Gdaņskas Lechia piedzīvoja neveiksmi Polijas ekstraklases 31.kārtas spēlē, viņa pārstāvētajai komandai pēc 15 sezonām pēc kārtas pametot augstāko līgu.