Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

2020. gada aktuālākās vīriešu apģērbu tendences

Nav noslēpums, ka "mode" un "iepirkšanās", iespējams, nav vīriešu iemīļotākie vārdi. Tomēr apģērbs ir nepieciešams ikvienam, un, lai spētu sekot līdzi laikam un izskatīties tam atbilstoši, jāzina kaut nedaudz par aktuālākajām modes tendencēm. Lai palīdzētu Jums, un Jūs spētu orientēties modes pasaulē, esam apkopojuši 2020. gada aktuālākās vīriešu apģērbu tendences!

Vertikālas svītras

Galvenokārt ir divi iemesli, kādēļ vertikālas svītras atkal kļuvušas par vienu no vadošajām tendencēm: tās ir vienkāršas, taču tajā pat laikā elegantas, tās rada optisko ilūziju, padarot cilvēku šķietami garāku un slaidāku. Šobrīd aktuālas dažāda platuma svītras, tomēr, ja nevēlaties riskēt, varat pieturēties pie klasiskām svītrām, kas jebkuru apģērbu padara ievērības cienīgu.

Džinsa bikses ar "izmazgātu" efektu

Vīrieši iecienījuši melnas krāsas džinsa bikses, tomēr, kad paliek karsts, tās vairs nav praktiskas. Šī sezona radusi inovatīvu risinājumu – džinsa bikses ar ‘’izmazgātu’’ efektu. Modes pasaule arvien vairāk rēķinās ar to, ka vīrieši, atšķirībā no sievietēm, nav tie, kas katru dienu vēlēsies mainīt apģērbu komplektus. Šīs bikses ir ideāls risinājums, jo tās ir universālas un piestāv itin visam.

Balta krāsa itin visur

Neskatoties uz to, ka balta krāsa modes pasaulē tiek uzskatīta par riska krāsu, šajā sezonā viss balts vīriešu garderobē ir viena no labākajām izvēlēm. Balta krāsa ir vienkārša, taču tajā pat laikā tā piešķir vīrietim zināmu eleganci un šarmu.

Ja tomēr viss balts šķiet pārāk drosmīgi, to iespējams papildināt, piemēram, ar tumši ziliem elementiem.

Masīvas sandales

Aplūkojot tendences, kas bijušas aktuālas iepriekš, sandales noteikti nav viena no labākajām izvēlēm. Šajā sezonā viss mainījies – sandales piedzīvo savu uzvaras gājienu! Tā kā vīriešu apģērbs visbiežāk ir vienmuļš, masīvas sandales lieliski papildina koptēlu. Tomēr ņemiet vērā – runa ir nevis par vecmodīgām, slēgta purngala sandalēm, bet gan par brīvām un vaļējām sandalēm ar paaugstinātu zoli.

T-krekls ar klasisku apkakli

T-krekli ar klasiku apkakli ir modē jau vairākus gadus, tādēļ varat būt drošs, ka tā ir īstā izvēle! Klasiskā apkakle piešķir T-kreklam ‘’odziņu’’, padarot koptēlu sakārtotu un saskanīgu. Šāds krekls lieliski saskan ar džinsa vai viegla auduma šortiem, tādējādi piemērots gan ikdienai, gan svētku reizēm.

Pasteļu rozā krāsa

Modes pasaule arvien vairāk koncentrējas uz to, lai izskaustu jebkādus stereotipus, piemēram, ka zila ir vīriešu, taču rozā – sieviešu krāsa. Pašreiz aktuāls ir "unisex" apģērbs jeb apģērbs, kas piemērots abiem dzimumiem. Pasteļtoņi parasti aktuāli tieši vasaras sezonā, un šogad vīriešu garderobē tā ir tieši pasteļu rozā krāsa. Tiesa, ne visiem piestāv pasteļkrāsas, taču, ja saskaņosiet, piemēram, rozā pasteļkrāsas žaketi ar kreklu, kuram ir vertikālas svītras, Jūs nošausiet divus zaķus ar vienu šāvienu!

Ādas jaka

Pateicoties savam universālajam, vienkāršajam un modernajam izskatam, ādas jakas vīriešu garderobē būs aktuālas vēl ilgu laiku. Tiesa, ādas jaka nav lēts ieguldījums, taču tas pavisam noteikti ir vērtīgs un ilglaicīgs ieguldījums.

Ja vēl neesat savu garderobi papildinājis ar ādas jaku, šis ir īstais laiks, lai to beidzot izdarītu! Ādas jaka lieliski papildina ikvienu tēlu, un noder gan siltās, gan ne tik siltās dienās.

Tagad, kad zināt 2020. gada aktuālākās vīriešu garderobes tendences, varat atjaunināt garderobi un būt stilīgs! Vīriešu apģērbs interneta veikalā 220.lv atbilst modes tendencēm, turklāt pieejams plašā izvēlē – ienāciet un, iespējams, atradīsiet ko sev piemērotu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Bitcoin piedāvājuma kā vērtības krājuma pārbaude

Bitcoin piedāvājums kā vērtības glabātājs ir viens no visvairāk apspriestajiem tematiem finanšu un tehnoloģiju kopienās. Šī digitālā valūta, kas tika ieviesta 2009. gadā, ir salīdzināta ar tr...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti