Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 8. septembris
Ilga

ADK Latvija: Kvalitāte, uz kuru var paļauties!

Uzņēmums ADK Latvija, kas ir oficiālais 3M™ produktu izplatītājs un abrazīvo materiālu, līmlentu konvertētājs, piedāvā saviem klientiem tikai augstākās kvalitātes produktus un risinājumus. Kopš 1996. gada ADK ir nodrošinājis ne tikai izcilus produktus, bet arī profesionālu servisu, kas balstās uz plašu pieredzi un inovatīvu pieeju. Mūsu uzņēmums ir izaudzis no neliela abrazīvu izplatītāja līdz vienam no vadošajiem 3M™ produktu piegādātājiem Baltijā, piedāvājot pilnu produktu ciklu un individuālus risinājumus.

Abrazīvo materiālu piedāvājums

ADK Latvija piedāvā plašu abrazīvo materiālu klāstu, kas piemērots dažādām virsmas apstrādes vajadzībām. Mūsu piedāvājumā ietilpst slīpēšanas diski, lentes, cilindri un birstes, kas nodrošina ilgstošu kalpošanas laiku un augstu darba efektivitāti. No metinājumu šuvju slīpēšanas līdz nobeiguma apstrādei - mūsu abrazīvie materiāli ir izstrādāti, lai nodrošinātu augstākās kvalitātes rezultātu pat visprasīgākajos apstākļos. Slīplentes un slīpdisku dažādība ļauj pielāgot risinājumus dažādām nozarēm, sākot no metālapstrādes līdz kokapstrādei. Mēs izgatavojam vairāk nekā 1 miljonu disku un slīplentu gadā, kas tiek pielietoti dažādās industrijās visā Eiropā.

Līmes un līmlentes

ADK Latvija – oficiālais 3M izplatītājs piedāvā arī plašu līmju un līmlentu klāstu, kas piemērots dažādām virsmām un industrijām. Mūsu sortimentā ir iekļautas divkomponentu līmes, epoksīda līmes, aerosola līmes, kā arī dažādas hermētiķu un karstās līmes. Industriālās līmlentes, piemēram, pasaulē labi zināmās VHB™ tehnoloģijas abpusējās līmlentes, tiek plaši izmantotas būvniecībā, autodarbnīcās un mēbeļu ražošanā. Mēs piedāvājam līmlentes jebkurā nepieciešamajā izmērā, nodrošinot precīzu un ātru piegādi. ADK speciālisti vienmēr ir gatavi sniegt konsultācijas un palīdzēt izvēlēties piemērotāko līmlentes risinājumu, lai nodrošinātu izcilu savienojumu izturību un kvalitāti.

Darba drošības aprīkojums

Darba drošība ir viena no mūsu prioritātēm, tādēļ ADK Latvija piedāvā augstas kvalitātes darba drošības aprīkojumu. No aizsargbrillēm un ķiverēm līdz respiratoriem un metināšanas maskām - mūsu produkti nodrošina rūpīgu aizsardzību visos darba apstākļos. Mūsu piedāvājumā ir arī dzirdes, redzes un ķermeņa aizsardzības līdzekļi, kas ir būtiski, lai nodrošinātu darbinieku labklājību un drošību.

ADK Latvija ir uzticams partneris, kas nodrošina kvalitatīvus produktus un risinājumus virsmu apstrādei, līmēšanai un darba drošībai. Ar vairāk nekā 25 gadu pieredzi un nepārtrauktu attīstību, mēs esam gatavi sniegt visaugstākā līmeņa pakalpojumus un produktus, kas atbilst jūsu vajadzībām. Apmeklējiet mūsu mājaslapu adk.lv, lai uzzinātu vairāk par mūsu piedāvājumu un sazinātos ar mūsu speciālistiem, kuri palīdzēs atrast vispiemērotākos risinājumus jūsu uzņēmumam. Sadarbojoties ar ADK Latvija, jūs iegūsiet ne tikai kvalitatīvus produktus, bet arī uzticamu partneri jūsu uzņēmuma attīstībai un izaugsmei.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Ziemas riepas ar radzēm: nozares speciālista viedoklis

Internetā un arī citviet iespējams dzirdēt dažādus viedokļus par radžotām ziemas riepām, taču patiesība, kā vienmēr, ir kaut kur pa vidu – šo riepu izvēle ir atkarīga no autovadītāja ikdien...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti