Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Ārdurvis ir vissvarīgākā dzīvokļa drošības sastāvdaļa

Durvis dzīvoklim bieži ir vienīgā vieta, kur garnadži var cerēt iekļūt jūsu mājoklī. Ja jūsu durvis ir no koka, kamēr kaimiņiem ir uzstādītas lielas metāla durvis, zagļi noteikti izvēlēsies jūsu durvis kā pirmās, kuras mēģināt uzlauzt.

 Metāla durvis dzīvoklim ir vislabākais veids, kā jūs varat nodrošināt sava dzīvokļa drošību – iesaka ārdurvju dzīvokļiem ražotājs M-Lux.

Nedrīkst aizmirst par drošību

Cilvēkiem ir priekšstats, ka ar labu slēdzeņu sistēmu, jebkuras durvis ir drošas. Taču tā nevar būt taisnība. Uzstādīt plānām koka durvīm labu atslēgu tikai rada ilūziju par drošību, jo šīs durvis ir daudz vieglāk izceļamas, sazāģējamas vai sadauzāmas. Metāla ārdurvis dzīvoklim novērš šos trūkumus, jo tās ir daudz izturīgākas pret jebkāda veida mēģinājumiem tās ietekmēt.

Kāpēc dzelzs durvis dzīvoklim ir labāka izvēle

Durvju nomaiņa šaurās kāpņutelpās nav vienkāršs process, tāpēc labāk izvēlēties risinājumu, kur durvis nav tik bieži jāmaina. Lai gan koka durvis un to stiprinājumi nenolietojas dažu gadu laikā, bet gan daudz ilgāk, tomēr metāla durvis dzīvoklim kalpos daudz ilgāk. Tāpat koka durvīm nejauši var radīt dažādus bojājumus, kamēr metāla durvis nav tik viegli ievainojamas. Jebkurā gadījumā, iegādājoties metāla durvis, par to nomaiņu būs jādomā daudz retāk vai nekad.

Šaurās kāpņu telpās ļoti labi dzird, ko dara kaimiņi un kā tie nāk mājās. Tāpēc ieguvēji ir tie kaimiņi, kuriem ir uzstādītas metāla durvis dzīvokļiem. Tās daudz labāk nodrošina skaņas izolāciju, kas novērsīs situāciju, ka jūs dzirdat kā kaimiņš kāpņu telpā runā pa telefonu, kā arī kaimiņš nedzirdēs jūsu skaļo ieslēgto mūziku.

M-Lux – metāla durvju speciālisti

Ārdurvju ražošanas eksperts M-Lux, savu darbību ir uzsācis pirms pieciem gadiem, apvienojot pieredzi un specializāciju no durvju ražošanas ekspertiem, kas nozarē darbojas jau vairāk kā 15 gadus. M-Lux specializācija ir tieši metāla un tērauda durvis dzīvokļiem, kuras var gan pasūtīt internetā, gan apskatīt salonveikalā “Eirodurvis” TC Ozols. Veikalā var gan apskatīt produkciju, gan konsultēties ar speciālistiem, kuras metāla durvis dzīvoklim būs vispiemērotākās jūsu situācijā.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti