Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Atklāj veselīgu un mirdzošu matu noslēpumu

Matu eļļas ir produkts, ko iekļaut savā matu kopšanas rituālā, jo, tā ne tikai mitrina un baro matus, uzlaboto to izskatu, aizsargā un atvieglo matu ieviedošanu. Ne velti mēdz sacīt, ka mati ir dāmu skaistākā rota, taču, lai tos saglabātu veselīgus un mirdzošus, nepieciešamas rūpes un regulāra kopšana.

Matu eļļas ar pievienoto vērtību

Matu eļļas, pateicoties to atjaunojošajām īpašībām,  ir vērtīgs ieguldījums matu kopšanas produktu arsenālā. Tās ir paredzētas mata virsējā slāņa noslēgšanai, lai to efektīvi aizsargātu pret sauli, mitrumu, vēju, sausu iekštelpu gaisu un citiem ārējās vides faktoriem. Šo produktu ir ieteicams iekļaut ikdienas matu kopšanas rutīnā, lai būtu iespējams pilnvērtīgi novērtēt visas tā labās īpašības. Lietojot matu eļļu regulāri, novērots, ka ievērojami uzlabojas matu stāvoklis, tie kļūst zīdaini mirdzoši un veselīgi. STENDERS augstvērtīgā matu eļļa ir paredzēta intensīvai kopšanai.

STENDERS eļļa matiem ir radīta, iedvesmojoties no ziemeļu dabas. Tās  sastāvā esošā argāna eļļa baro, mitrina un nogludina matus, lai tie būtu viegli ķemmējami un kopjami. Eļļa ir zīdainas konsistences un ļoti viegli ieklājama. Turklāt piesātinātais ziedu un citrusa aromāts piešķir taviem matiem atsvaidzinoši patīkamu smaržu visas dienas garumā.

Matu eļļu noslēpums – to pareiza lietošana

Lai matu eļļas lietošana sniegtu cerēto rezultātu, ir svarīgi zināt, kā to pareizi lietot. STENDERS matu eļļu ir ieteicams ieklāt mitros, ar dvieli nosusinātos, matos visā to garumā, izņemot sakņu daļu. Vienlaikus produktu var izmantot kā balzamu, ko nav nepieciešams izskalot. Eļļa atvieglo matu ķemmēšanu, kā arī aizsargās tos pret karstumu žāvēšanas un veidošanas laikā. Šī eļļa ir piemērota visiem matu tipiem. Īpaši vērtīga tā būs nespodru un bojātu matu gadījumā, nodrošinot tos ar nepieciešamo mitrumu un piešķirot dabīgu mirdzumu. Eļļu ieteicams klāt arī uz matu galiem – intensīvākai kopšanai, lai pasargātu tos no lūšanas.

Matu eļļa sausiem matiem: mīts vai patiesība?

Ne reizi vien ir dzirdēts, ka matu eļļas ir vitāli nepieciešamas sausu, nespodru un nepaklausīgu matu atjaunošanai. Protams, jāņem vērā, ka ne viss no plašā piedāvājuma klāsta sniegs cerēto rezultātu, tādēļ ir svarīgi pievērst uzmanību eļļu sastāvam.

Matu eļļas ir produkts, kam jābūt ikvienas sievietes arsenālā. Augstvērtīgās STENDERS matu eļļas sastāva ir 90 % dabiskas izcelsmes izejvielu – palutini savus matus, izceļot to dabisko skaistumu. 

STENDERS ir viens no vadošajiem vannas un ķermeņa kopšanas produktu ražotājiem Baltijā, kas ziemeļniecisko mieru un kvalitāti ienes vannas istabās visā pasaulē jau kopš 2001. gada. Ziemeļvalstu dabas spēks caurvij vairāk nekā 450 produktus, kas ražoti no dabiskas izcelsmes sastāvdaļām un ir iegādājami vairāk nekā 300 veikalos 30 valstīs un četros kontinentos.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti