Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Bērns vēlas spēlēt hokeju? Ar ko rēķināties vecākiem, izvēloties šo sporta veidu.

Ja jūsu bērns ir izteicis vēlmi spēlēt hokeju, tas var būt aizraujošs, bet arī nedaudz biedējošs moments. Hokejs nav tikai fiziski smags, bet arī sporta veids, kas prasa nopietnu finansiālo un laika ieguldījumu. Šajā rakstā aplūkosim galvenos aspektus, ar kuriem vecākiem būs jārēķinās, izvēloties šo sporta veidu.

Finansiālais aspekts: Sporta forma, ekipējums un treniņi

Hokeja ekipējums var būt salīdzinoši dārgs. Sākot no slidām un beidzot ar aizsargķiveri, kopumā šis sporta veids prasa kvalitatīvu un drošu aprīkojumu. Neaizmirstiet arī par treniņu maksu un dalības maksām sporta klubiem un nometnēm. Ja vēlaties noskaidrot kritērijus, pēc kuriem vadīties izvēloties hokeja inventāru, lasi SMScredit.lv bloga rakstu šeit.

Laika ieguldījums: treniņi un sacensības

Hokejs prasa regulārus un ilgstošus treniņus. Jāņem vērā, ka bērnus trenē arī nedēļas nogalēs. Ledus halles galvenokārt atrodas ārpus pilsētas, rēķinieties, ka ceļā būs jāpavada salīdzinoši ilgs laiks.

Fiziskās prasības un traumu risks

Hokejs ir kontakta sports, tas nozīmē augstu traumu risku. Ir svarīgi nodrošināt, ka jūsu bērns ir pareizi apmācīts un aprīkots, lai minimizētu iespējamās traumas.

Sociālie aspekti: komandas gars un sadarbība

Hokejs māca bērniem komandas darbu, disciplīnu un sadarbību. Tas var būt ļoti pozitīvs aspekts jūsu bērna attīstībā.

Apmācība un kvalifikācija

Noskaidrojiet, kādas ir apmācības iespējas jūsu reģionā. Vai ir pieejami kvalificēti treneri? Kādas ir treniņu programmas?

Vecuma faktors

Daži vecāki iesaista savus bērnus hokejā jau ļoti agrīnā vecumā. Ja jūsu bērns ir jaunāks, noteikti pārbaudiet, vai treniņi ir piemēroti viņa vecumam un fiziskajai sagatavotībai.

Izvēlēties hokeju kā sporta veidu ir liels solis, kas prasa nopietnu pieeju un ieguldījumu. Pirms jūs pieņemat lēmumu, pārliecinieties, ka esat izsvēruši visus faktorus — finansiālos, laika, fiziskos un sociālos. Tādējādi jūs varēsiet pieņemt pareizāko lēmumu sev un savam bērnam.

Ja izvēle ir par labu hokejam, vecākiem tas var prasīt zināmus ieguldījumus, tamdēļ aicinām samērot bērna hobijus ar ģimenes finansiālajām iespējām un apsvērt arī citus sporta veidus. Plānojiet savu budžetu un veidojiet iekrājumus, un atcerieties - kredīts var būt risinājums tikai ārkārtas situācijā

Mēs SMScredit.lv atgādinām  - aizņemies atbildīgi, izvērtējot savu finansiālo situāciju un kredīta atmaksas iespējas.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

4 biežāk pieļautās kļūdas, rakstot CV

Laba un kvalitatīva CV izveidošana aizņem laiku - procesa laikā ir tik daudz nianšu pie kā jāpiedomā. Iepazīstieties ar četrām biežāk pieļautajām kļūdām, rakstot CV un paturiet tās prātā, lai nākamrei...

Saules paneļi: Kas jāzina pirms iegādes?

Saules paneļi ir šobrīd populārs risinājums, kas ļauj gan samazināt ar elektroenerģiju saistītās izmaksas, gan rūpēties par vidi. Taču, lai saules paneļu sistēmas uzstādīšanā ieguldītais patiešā...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti