Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Daži fakti par gultas palagu krāsām

Liekas, tāds sīkums - gultas palagu krāsa. Bet jūsu krāsas izvēle var daudz pateikt par jums, par jūsu interjeru un par miega kvalitāti. Izlasiet dažādus faktus par gultas palaga krāsu, lai uzzinātu par sevi kaut ko jaunu!

Ko par jums var pastāstīt gultas palaga krāsa?

  • Melna gultas veļa

Melnā krāsa jau izsenis ir saistīta ar izsmalcinātību, prestižu un spēku. Runājot par personību, cilvēki, kuri izvēlas melnu gultas palagu, parasti mēdz būt diezgan konservatīvi, pieņemot dažādus lēmumus, ievēro zināmu piesardzību un atturību.

Ja izvēlaties melnu gultas veļu, jūs, visticamāk, esiet arī izteikti neatkarīgs un apņēmīgs cilvēks. Citiem vārdiem sakot, jūs valdāt.

  • Balta gultas veļa

Ja guļamistabai izvēlaties baltu palagu, jūs, visticamāk, esiet īpaši kārtīgs cilvēks, kurš nepieļauj nekārtību. Jūsu pasaulē nav vietas jūtām, jūs izmantojat tiešu pieeju dzīvei un nebaidaties izteikt savu viedokli, kad rodas vajadzība. 

Balta gultas veļa ir minimālistiska un tīra, padarot to ideāli piemērotu jūsu kārtīgajam prātam. Turklāt, ja kādreiz vēlaties mainīt, to ir viegli kombinēt un saskaņot ar praktiski jebkuru citu krāsu.

  • Rozā gultas veļa

No pasteļu rozā krāsas līdz fuksijai - visa šī gamma kaut ko stāsta par jums. Rozā krāsa tiek uzskatīta par koķetu nokrāsu, un tas bieži tiek atspoguļots personībā. Jo sārtā krāsa intensīvāka, jo enerģiskāks un kaislīgāks jūs esiet. Gaiši rozā krāsa piemīt sentimentālākai, mierīgākai un jutekliskai personībai.

  • Violetā gultas veļa

Tāpat kā rozā, violetā krāsā ir daudz toņu. Bet neatkarīgi no tā, kuru nokrāsu jūs izmantojat, violets vienmēr tiek uzskatīts par radošuma krāsu. Neatkarīgi no tā, vai dodaties pēc gaiši ceriņu palagiem vai tumšas baklažānu gultas veļas, jūs, visticamāk, esiet intuitīva, harizmātiska un izdomas bagāta personība ar garīgāku un kreatīvu pieeju dzīvei.

  • Zila gultas veļa

Zilā krāsa, it īpaši gaišāki toņi, ir ļoti populāra guļamistabas krāsa, pateicoties tās nomierinošajai, mierīgajai dabai. Neatkarīgi no tā, vai jums ir gaiši, tumši vai rudzupuķu zili gultas palagi, tas norāda, ka jūs  parasti vēlaties atturēties no impulsīvām vai pārāk spontānām darbībām, dodot priekšroku rūpīgāk izanalizēt situāciju.

Zilā gultas veļa norāda uz uzticamu, sirsnīgu, iejūtīgu un mierīgu cilvēku, kurš mīl pilnvērtīgi atpūsties. Ja tas izklausās pēc jūsu personības, bet jums vēl nav zilas gultasveļas, tad, iespējams, ir laiks atsvaidzināt guļamistabu. Ļaujaties  krāsu izaicinājumam ar NOSTRA veikalu - gultas palagu toņu izvēle un kvalitāte parūpēsies par personiskiem un interjera atjauninājumiem!

  • Zaļa gultas veļa

Zaļā krāsa ir piemērota dabu mīlošajiem, piezemētajiem cilvēkiem. Ja jums ir zaļa gultas veļa, pastāv liela iespēja, ka jūs daudz vairāk sazināties ar dabu nekā  visi pārējie, jums patīk mācīties jaunas lietas un draugi jūs uzskata par līdzjūtīgo, pretimnākošo.

Jūsu mierīgā un nesavtīgā attieksme padara jūs par lielisku draugu un cilvēku, ja pārdzīvojat krīzi, jūs to darāt mierīgi un apzināti. 

  • Sarkana gultas veļa

Ja jums ir sarkans gultas palags, jūs, iespējams, nebūsiet pārsteigts, uzzinot, ka jūsu izvēle parasti norāda uz ekstravertu, drosmīgu un pārliecinātu personību. Sarkanā krāsa ir vērienīga un konkurētspējīga.

Norāde uz kaisli, dzīvīgumu un entuziasmu pilnvērtīgai dzīvei ir sarkanais palags. Ka arī, tas ir viens no drosmīgākajiem dekoriem guļamistabai, un nav pārsteigums, ka arī viens no populārākajām.

Labākā palagu krāsa labākam miegam

Zils - saistīts ar mieru un relaksāciju. Smadzenes vairāk uztver zilo krāsu nekā jebkuru citu krāsu, pateicoties tīklenē esošajiem īpašajiem receptoriem, ko sauc par ganglija šūnām. Redzot zilu krāsu, hipotalams ražo vairāk melatonīna un mazāk kortizola. 
Dzeltens - rada mierīgu vidi, jo tonis atdarina saules gaismu. Maigās dzeltenās krāsas mazina stresu un veicina mieru.
Zaļš - vēl viena acīm patīkama krāsa. Palīdz mums justies mierīgi.
Sudrabs - lieliska izvēle, ja dodat priekšroku neitrālām krāsām. Izraisa mieru. Noteikti izvēlieties matētu sudraba krāsu.
Oranžs - atgādina smilšu pludmali, radot viesmīlīgu noskaņu jūsu guļamistabā. Izvairieties no spilgti oranžām krāsām, jo ​​tās uzmundrina smadzenes.
Rozā - maiga, dabiska rozā krāsa rada mierīgu sajūtu. Izvairieties no spilgtiem, intensīviem toņiem.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti