Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Etsy bizness: 10'000€ mēnesī ar mājdzīvnieku precēm 15 nedēļās!

Kaut arī Etsy platformā konkurence ir pieaugusi līdz pat 10 miljoniem pārdevēju visā pasaulē, Normunda un Ligitas stāsts parāda, ka ar pareizo pieeju ir iespējams sasniegt iespaidīgus rezultātus tepat no Latvijas.

 

Normunda uzņēmums Dunorm specializējas kokmateriālu produktu ražošanā, pamatdarbībā koncentrējoties uz rotaļlaukumu ražošanu. Etsy pārdošanas kādreiz bija minimālas, un uzņēmumam bija grūti atrast piemērotus produktus, ko piedāvāt šajā platformā. Tāpēc, lai attīstītu Etsy biznesu, Normunds vērsās pie miniAkseleratora komandas, kas ir vieni no prasmīgākajiem Etsy uzņēmējiem Latvijā.

"Es vēlējos atjaunot pārdošanas savā Etsy veikalā, bet rotaļlaukumi nebija Etsy produkts, tāpēc mēs meklējām citu pieeju," saka Normunds.

MiniAkselerators palīdzēja atrast jaunas nišas, kas saskanēja ar uzņēmuma iespējām un tirgus pieprasījumu. MiniAkseleratora komanda piedāvāja vairākas idejas jauniem produktiem, un Normunds izvēlējās sākt ar esošajiem bērnu mēbeļu un jauniem mājdzīvniekiem paredzētiem produktiem. Pateicoties miniAkseleratora komandas ieteikumiem un padomiem, viņi veiksmīgi uzsāka tirdzniecību ar šiem produktiem un guva ievērojamus panākumus.

Rezultāti pēc 15 nedēļām bija ļoti iedvesmojoši!

Normunda uzņēmums redzēja būtisku pārdošanas pieaugumu:

  • Ieņēmumi Etsy platformā pieauga vairāk kā 50 reizes! No 180€ pirmajās 4 nedēļās, pirms sākām, līdz 10 000€ pēdējās četrās nedēļās.
  • Labākās nedēļas ieņēmums sasniedza 3250€, kas apliecināja augošo pieprasījumu un jaunradīto produktu potenciālu.
  • Veikala apmeklējumu skaits pieauga pat vairāk kā 100 reizes!

Normunda un Ligitas trumpis: Dizaina un prototipēšanas ātrums

Viens no Normunda veiksmīgajiem faktoriem ir viņa komandas spēja ātri prototipēt un pielāgot produktus. "Mēs ne tikai ātri radām idejas, bet arī tās realizējam," - saka Normunds. Šī elastība palīdz viņiem reaģēt uz tirgus pieprasījumu un piedāvāt konkurētspējīgus produktus.

MiniAkselerators palīdzēja Normundam un viņa komandai optimizēt produktu piedāvājumu un atrast labāko pieeju Etsy tirgum. "Šis pakalpojums ir lieliska iespēja ikvienam, kas vēlas gūt panākumus Etsy!" - piebilst Normunds.

Par miniAkseleratora iespēju citiem:

Kopš 2016. gada miniAkselerators ir apmācījis vairāk kā 2000 Etsy uzņēmējus grupu apmācību formā. “Individuālais darbs ar uzņēmumiem tika uzsākts nesen, piedāvājot 6 mēnešu programmu ne visiem, kas vēlas, bet tikai tiem uzņēmumiem, kam skaidri redzams, ka varam palīdzēt.” - saka Mikus Losāns, miniAkseleratora izveidotājs.


Ja ir interese uzzināt vairāk par šo iespēju, rakstiet e-pastu ar informāciju par sevi uz [email protected]. Informācija par miniAkseleratoru: miniAkselerators.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti