Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Jaunākās tehnoloģijas lāzerepilācijā – īpaši saudzīgas un efektīvas

Lāzerepilācija ir viena no efektīvākajām metodēm ilgtermiņa apmatojuma samazināšanai, kas nodrošina paliekošus rezultātus. Lai gan daži matiņi var ataugt, tie parasti ir smalkāki un gaišāki. Turklāt jaunākās paaudzes tehnoloģijas ir īpaši saudzīgas un to panāktais efekts – ievērojami noturīgāks.

Kā darbojas lāzerepilācija

Lāzera epilācijas laikā tiek mērķtiecīgi uzkarsēts un bojāts mata folikuls, lai novērstu vai aizkavētu turpmāku mata augšanu. Lāzerepilācija ir zināma kā efektīvākais veids, kā cīnīties ar nevēlamiem matiņiem uz ķermeņa vai sejas.

Precīza izmantošana. Lāzerepilāciju var izmantot dažādām ķermeņa daļām, piemēram, sejai, rokām, kājām, padusēm, bikini zonai, mugurai un krūtīm. Ar lāzera epilāciju var precīzi mērķēt uz tumšiem, rupjiem matiņiem, neietekmējot apkārtējo ādu. Tas padara to ideāli piemērotu vietām ar nevēlamu apmatojuma augšanu, piemēram, sejai (augšlūpa, zods) vai maziem plankumiem.

Ātra apstrāde. Katrs lāzera impulss aizņem sekundes daļu, un ar to vienlaikus var apstrādāt daudzus matiņus. Mazas zonas, piemēram, augšlūpu, var apstrādāt mazāk nekā minūtes laikā, savukārt lielākām zonām, piemēram, kājām, var būt nepieciešama aptuveni stunda.

Zems risks. Blakusparādības, piemēram, īslaicīgs apsārtums vai pietūkums, parasti ir vieglas un īslaicīgas. Salīdzinot ar vaksāciju vai skūšanos, tas ļauj izvairīties no ieaugušu matiņu un ādas kairinājuma riska.

Zemākas ilgtermiņa izmaksas. Lai gan sākotnēji epilācija ar lāzeru var šķist dārga, laika gaitā tā var ietaupīt naudu, salīdzinot ar pastāvīgiem izdevumiem par epilāciju ar vasku, skuvekļiem vai depilācijas krēmiem.

Vieglāka ķermeņa kopšana. Kad esat pabeidzis procedūru kursu, uzturēšanas sesijas (ja tādas nepieciešamas) ir minimālas. Tas padara to ērtu cilvēkiem, kuri ir noguruši no biežas skūšanās vai vaksācijas.

Zelta standarts lāzerepilācijā

Lāzera epilācija piedāvā precizitātes, efektivitātes un ērtības kombināciju tiem, kas meklē puspermanentu vai pastāvīgu risinājumu nevēlamo matiņu novēršanai.  Starp dažādām tehnoloģijām un ierīcēm īpašu vietu ieņem aleksandrīta lāzers GentleLase, amerikāņu uzņēmuma “Candela” ražojums, ko pasaules medicīnas kopiena ir atzinusi par vadošo lāzerepilācijas jomā.

Aleksandrīta lāzers GentleLase izceļas ar augstu jaudu, unikālo impulsu ātrumu, iebūvēto ādas dzesēšanas sistēmu, padarot to par vēlamo izvēli pacientiem, kas vēlas sasniegt maksimālu efektu matiņu augšanas apturēšanā.

Jauda. Lāzera jauda ietekmē tā spēju sasniegt un efektīvi iznīcināt matu folikulus, tādejādi apstādinot matiņu augšanu. “Candela” GentleLase lāzeram ir vislielākā tirgū pieejamā jauda, kas ļauj tam iekļūt dziļāk ādā un mērķēt uz matu sakni, nebojājot apkārtējos audus. Lielā jauda nodrošina arī ātrāku un efektīvāku pat biezu un tumšu matiņu augšanas novēršanu, vienlaikus samazinot seansu skaitu.

Ātrums. Medicīniskais aleksandrīta lāzers GentleLase ir aprīkots ar impulsu ātruma kontroles tehnoloģiju, kas ļauj ierīcei nodrošināt ātrus un īsus impulsus. Šī funkcija ir unikāla un ļoti svarīga, jo īsie impulsi samazina lāzera saskares laiku ar ādu, tādējādi samazinot arī diskomfortu un termisko bojājumu risku.

Dzēšana. Unikālā GentleLase lāzera iebūvētā dinamiskā dzesēšanas sistēma nodrošina komfortu un aizsardzību ādai procedūras laikā. Tā darbojas, sekundes daļu pirms katra lāzera impulsa uz ādas izlaižot kriogēnu vielu, kas ievērojami samazina karstuma un diskomforta sajūtu.

Kurss noturīgam rezultātam

Lāzerepilācijas kurss ar ietver vairākas procedūras, kuru veikšanai ir ļoti svarīga regularitāte – lai lāzers apstrādātu matiņu sīpolus to dažādajās augšanas stadijās.  Procedūru skaits kursā ir atkarīgs no pacienta matu tipa un krāsas, kā arī no apstrādājamās zonas. Parasti, lai sasniegtu vislabāko rezultātu, nepieciešamas sešas līdz astoņas procedūrām ar četru sešu nedēļu intervālu.

Lai izvairītos no vilšanās un sasniegtu gaidītos rezultātus, klīnikas un aprīkojuma izvēlei jābūt apzinātai. Ieteicams doties uz licencētām medicīnas iestādēm, kurās strādā kvalificēti speciālisti ar atbilstošu medicīnisko izglītību un kurās izmanto pārbaudītas, sertificētas un efektīvas lāzeriekārtas.

Medicīniskais aleksandrīta lāzers GentleLase ir izvēle, ko atbalsta profesionāļu uzticība un pacientu veiksmes stāsti. Šī ierīce ne tikai nodrošina augstu efektivitāti, pateicoties tās jaudai, bet ir arī maksimāli droša ādai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kam jāpievērš uzmanība, izvēloties tualetes podu?

Mūsdienās tualetes pods ir ikdienas nepieciešamība, kā arī būtiska vannas istabas dizaina un funkcionalitātes sastāvdaļa. Mēs to izmantojam daudzas reizes dienā, tādēļ tā izvēlei ir liela nozīme mūsu...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti