Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Jauns bērnu preču interneta veikals Kidz.lv - populārākie bērnu preču zīmoli vienuviet!

Latvijā atklāts jauns bērnu preču interneta veikals, kurā var iegādāties preces gan jaundzimušajiem un bērniem, gan jaunajiem vecākiem un grūtniecēm. Kidz.lv piedāvā vairāk nekā 20 000 bērnu preču un rotaļlietu, kuras var iegādāties internetā un saņemt visā Latvijā, neizejot no mājām! Interneta veikalā ir pieejamas populārāko ražotāju un vecāku iecienītāko zīmolu preces, kuras atbilst augstākajiem drošības standartiem. Mūsu piedāvājumā atradīsiet plašu bērnu preču klāstu - sākot ar mēbelēm bērnistabas iekārtošanu, beidzot ar rotaļlietām, apģērbiem, ratiem un auto sēdeklīšiem. Uzzini vairāk par Kidz.lv piedāvājumu un iegādājies bērnu preces internetā ar piegādi visā Latvijā!

Plašs piedāvājums bērniem un māmiņām

Bērnu preču interneta veikals Kidz.lv piedāvā visu nepieciešamo jaundzimušo, bērnu un māmiņu ikdienai. Bērnu ratiņi, ķengursomas, ratu aksesuāri un bērnu autokrēsliņi – interneta veikalā atradīsiet visu nepieciešamo ikdienai, pastaigām un atpūtas izbraucieniem. Kidz.lv piedāvājumā atradīsiet arī bērnistabas preces ērtai un vienkāršai mazuļa istabas iekārtošanai attālināti - mēbeles, gultas piederumus un bērnu drošības preces. Tāpat Kidz.lv ir pieejamas arī preces mazuļu aprūpei, higiēnai un produkti barošanai, kas būs lieliski palīgi ikdienas rūpēm par bērniem un jaundzimušajiem. Bērnu preču interneta veikals Kidz.lv piedāvā arī visu nepieciešamo jaunajām māmiņām un grūtniecēm, palīdzot sagatavoties dzemdībām un pēcdzemdību laikam attālināti, neizejot no mājām! Plašajā preču klāstā, protams, ir pieejamas rotaļlietas un dažādas preces atpūtai dabā. Iegādāties visu nepieciešamo savai ģimenei Kidz.lv!

Vadošie bērnu preču zīmoli un Latvijā ražotas bērnu preces

Kidz.lv piedāvājumā atradīsiet vecāku iecienītākos bērnu preču zīmolus: Chicco, Kinderkraft, Mothercare, Lego, Canpol Babies, Baby Born un vēl daudzus citus. Tieši preces ražotājs vai zīmols bieži vecākiem var palīdzēt izdarīt izvēli par preces iegādi, jo garantē preces kvalitāti, sniedzot mazulim tikai pašu labāko. Tāpēc apmeklē Kidz.lv, apskati mūsu piedāvāto zīmolu klāstu un iegādājies visu nepieciešamo savam bērnam! Kidz.lv preču klāstā varat atrast arī Latvijā ražotas bērnu preces. Mūsu piedāvājumā atradīsiet viena no pazīstamākajiem Latvijas bērnu preču zīmoliem DIP DAP. DIP DAP ražotie, plašu popularitāti iemantojušie skrejriteņi jeb balansa riteņi palīdz bērniem attīstīt līdzsvaru un koordinācijas prasmes. Nākotnē Kidz.lv turpinās piedāvāt arvien plašāku Latvijā radītu bērnu preču klāstu, pievēršot īpašu uzmanību bērnu precēm ar augstu pievienoto vērtību un kvalitātīti, kas sekmē un attīsta bērnu prasmes un iemaņas. 

Ērta iepirkšanās un preču piegāde visā Latvijā

Kidz.lv piedāvā vieglu un ērtu iepirkšanos internetā, lai visu nepieciešamo bērnu preču sarūpēšana būtu, ērta, patīkama un pieejama ik vienam. Interneta veikalā varat iepazīties un aplūkot plašo preču klāstu, iegādāties visu nepieciešamo un saņemt pirkumu visā Latvijā. Kidz.lv nodrošina drošu un ērtu piegādi visā valstī ar Omniva pakomātu, DPD pickup staciju, Pasta staciju, kā arī kurjeru starpniecību. Jums atliek tikai izvēlēties sev nepieciešamās preces un piemērotāko piegādes veidu! Iegādāto preci saņemsiet no 1 līdz 4 darba dienu laikā. Tāpat arī samaksas veikšana par pirkumu ir ērta un droša, izmantojot kredītkarti, internetbanku vai bankas pārskaitījumu. Kidz.lv nodrošina patīkamu iepirkšanos internetā, lai ļautu ikvienam iegādāties bērnu preces un dāvanas attālināti. Apskatiet Kidz.lv piedāvājumu un atrodiet visas nepieciešamās preces jums un jūsu mazulim jau šodien!

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti